Prezidenta Dufka vyzpovídali Astoňáci
Klub

Prezidenta Dufka vyzpovídali Astoňáci

Redakce

Bývalí hráči a činovníci klubu Aston Villa, jehož nástupcem je dnešní FK Mladá Boleslav, se pravidelně jednou za rok sejdou, aby zavzpomínali a poklábosili. Letošní sraz byl v pořadí již dvaatřicátý a konal se v sobotním dopoledni 14. dubna v restauraci Praha v Železné ulici. Nejvěhlasnějšími účastníky byli pánové Milouš Kvaček a František Havránek, kteří zdařilé hráčské období nastavili úspěšnou trenérskou kariérou včetně vedení reprezentačních týmů, jasně nejmladším ze všech přítomných byl Josef Dufek, prezident současného FK Mladá Boleslav.

Na setkání fotbalových penzistů s boleslavským srdcem se mluvilo jenom o fotbale. A nejvíce o tom současném. Prezident Dufek nic netajil. A tak se přítomní seznámili se strategií vedení dnešního FK Mladá Boleslav, s některými zákulisními detaily přestupové politiky a samozřejmě s představami o sportovních záměrech a cílech pro nejbližší mistrovské sezóny.
„Klub má vynikající spolupráci s hlavními sponzory, to znamená místní automobilkou Škoda Auto a cestovní kanceláří Čedok, a také s magistrátem města Mladá Boleslav,"
prohlásil Dufek v souvislosti s fotbalovými úspěchy posledních let, z nichž největší byla účast v evropských pohárech na podzim 2006.
„Boleslavské mužstvo hraje dobrý fotbal a ve vedení klubu to jistě děláte taky dobře,"
řekl s neskrývanými emocemi Miloslav Kubelka, který spolu s Františkem Markem každoroční setkání Astoňáků organizují. Těm pochvalným slovům všichni zatleskali, jako vydařenému gólu v soupeřově síti.

Fanshop banner