Velikonoce byly černým žákovským víkendem
Klub

Velikonoce byly černým žákovským víkendem

Redakce

Starší dorostenci v předehrávaném utkání České ligy dorostu jasně přehráli pražský Motorlet na jeho hřišti a hned následující den vyrazili do jihofrancouzského Marseille, kde o velikonočním víkendu vyhráli kvalitně obsazený mezinárodní turnaj. Velikonoce se vůbec nepovedly fotbalovým žákům. Pouze „E" družstvo vyhrálo a „B" družstvo remizovalo, jinak další tři týmy prohrály a nezískaly ani jeden mistrovský bod.

Výsledky mládežnických družstev - 4.4.-8.4.2007

Ve dnech 4.4. - 8.4.2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská a přípravná utkání, a to s těmito výsledky :

SK Motorlet Praha - FK Mladá Boleslav „A"dorost 1:4 (1:3)
Vzhledem k účasti našeho družstva na mezinárodním turnaji v Marseille, se další utkání České ligy dorostu sehrálo již ve středu 4.4. Do utkání nastoupilo naše družstvo v nejsilnější možné sestavě, tedy s Fabiánem, Párou i Sedláčkem. Na výkonu našeho týmu to bylo znát a zrodilo se tak zasloužené vítězství po brankách Dudky, Schuberta, Fabiána a Páry. Domácí skórovali z pokutového kopu, v utkání dostali tuto šanci ještě jednou, ale Ehrenberger druhý pokutový kop zneškodnil.


FK Jablonec 97 „B" - FK Mladá Boleslav „B"dorost 3:2 (2:1)
Vstup do tohoto utkání se našemu družstvu vydařil, domácí jsme přehrávali ve všech směrech. V 10.minutě jsme se ujali vedení díky Kubátově brance, další šance jsme však již nedokázali proměnit. Po odstoupení zraněného Šorma se obraz hry změnil, soupeři jsme svými hrubými chybami nabídli obrat ve skóre. Synek ještě dokázal vyrovnat, ale domácí nakonec dokázali vstřelit vítěznou branku.

SK Motorlet Praha - FK Mladá Boleslav „C"dorost 1:1 (0:0)
Ve spíše bojovném utkání se nakonec oba soupeři rozešli smírně, když na obou stranách byly možnosti ke skórování, ale střelecky se družstva prosadili pouze jednou. Domácí se ujali vedení, na konečných 1:1 vyrovnal Falta.

FK Jablonec 97 B - FK Mladá Boleslav „D"dorost 3:1 (2:0)
Nepovedené utkání ze strany našeho družstva. V naší hře chyběl pohyb a důraz, i přes zlepšený výkon v posledních 20 minutách utkání, se zrodilo zasloužené vítězství domácích. Jedinou naší branku dal Štěpánek z pokutového kopu.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - SK Motorlet Praha 0:2 (0:2)
„A" žáci v důležitém utkání SSŽ ligy zklamali. Hosté se hned v úvodní minutě dostali do vedení, naše družstvo poté mělo několik šancí k vyrovnání, místo něho přišla druhá branka v naší síti. Po přestávce jsme se proti dobře organizované hře soupeře neprosadili.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - Tesla Pardubice 0:0
V boji o záchranu žákovské divize jsme bohužel nezískali tři body, ale pouze jeden. Dokázali jsme si vypracovat tři jasné brankové příležitosti, ale skórovat se nám nepodařilo. Hosty jsme do vážnější situace nepustili.

FK Mladá Boleslav „C"žáci - SK Motorlet Praha 0:3 (0:2)
Výkony tohoto družstva jsou strašně nevyrovnané. Po vítězství v Hradci přišla porážka s Motorletem, která se zrodila již na začátku utkání, kdy jsme v 5.minutě po chybách obránce a brankáře prohrávali 0:2. Pak se naše družstvo herně zlepšilo, měli jsme převahu, ale bez zakončení. Po přestávce se vývoj utkání nezměnil, naše neplodná převaha ke gólům nevedla.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - Tesla Pardubice 0:1 (0:1)
Utkání jsme začali dobře, měli jsme více ze hry, vytvořili jsme si i šance. Hosté po naší ztrátě míče ve středu pole dokázali do přestávky skórovat. Po změně stran jsme se snažili o vyrovnání, štěstí však stálo na straně hostujícího týmu, když naši hráči nedokázali proměnit alespoň jednu z mnoha vypracovaných šancí.

TJ Liberta Mělník-Pšovka - FK Mladá Boleslav „E"žáci 0:2 (0:1)
Se soupeřem z čela tabulky získalo naše družstvo cenné vítězství, když přestálo úvodní tlak domácích, hra se postupně vyrovnala a po změně stran jsme svého soupeře již přehráli a po brankách Špringla a Bára zaslouženě zvítězili.

Výsledky družstev minikopané :

V uplynulých dnech sehrála naše družstva minikopané několik přípravných utkání před zahájením svých mistrovských jarních soutěží. Níže Vám přinášíme jejich výsledky.

FK Mladá Boleslav roč.97

FKMB „A" - Bohemians 1905 1:4
FKMB „B" - SK Bělá p.B. 2:2
FKMB komb. - SK Bělá p.B. 5:0

Fanshop banner