Juniorka stále čeká na jarní výhru
Klub

Juniorka stále čeká na jarní výhru

Redakce

Boleslavská juniorka ani v pátém jarním mistrovském utkání nevyhrála. V silně kombinovaném složení nestačila na celek z horní třetiny ČFL a nadále zůstává u dna tabulky. Po varnsdorfském utkání hraje další dvě na hřištích soupeřů. V sobotu 14. dubna dopoledne proti Marile Příbram"B" a ve středu 18. dubna odpoledne proti Spartě Praha"B". Doma na Astonce se představí až v sobotu 21. dubna dopoledne proti Kolínu.

Ve velikonoční neděli na šluknovském trávníku hrozil domácí Varnsdorf především ze standardních situací, které zahrával velmi nebezpečně a také jejich přičiněním v úvodní půlhodině získal uklidňující dvougólové vedení. Nejprve se v 9. minutě prosadil Lukáš Mach po centru z pravé strany a ve 29. minutě druhý gól přidal Sháněl. V dalším průběhu si sice hráči boleslavské rezervy vypracovali tři slibně vypadající gólové příležitosti, ale nevyužili je. A tak Varnsdorfští zaslouženě brali všechny tři body.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Michňa - Pára, Brezinský, Palát, Žáček - Petřivý (57. Kalíšek), Skramužský, Gögh, Vajgl, Hubač (70. Vizingr) - Voborník.

Góly: Mach, Sháněl

Rozhodčí: Václav Němec

Diváků: 465

Fanshop banner