Hráči jsou hodně pokopaní, posteskl si Uhrin
Klub

Hráči jsou hodně pokopaní, posteskl si Uhrin

Redakce

Utkání s předposlední Marilou Příbram potvrdilo Uhrinova slova, že v Gambrinus lize není lehkého soupeře. Boleslavský kouč chválil své hráče za množství vypracovaných gólových situací před soupeřovou brankou. Radost z tříbodového zisku mu však kalí pomyšlení na spoustu zraněných hráčů a disciplinární tresty za čtvrtá napomínání obránců Ševinského a Rajnocha, což se promítne do základní sestavy proti nejbližšímu soupeři Kladnu.

„Boleslav vyhrála zaslouženě, častěji střílela na branku a měla více standardních situací," prohlásil příbramský trenér Jiří Kotrba na úvod setkání s novináři bezprostředně po skončeném střetnutí Mladá Boleslav - Příbram 2:1. „Hráče musím pochválit, byli jsme nebezpeční při každé situaci před soupeřovou brankou," poznamenal boleslavský kouč Dušan Uhrin.
Boleslavští si vypracovali uklidňující dvougólové vedení v první půlhodině. Když se zdálo, že nic nemůže narušit jejich nárok na tři body, proměnili Příbramští penaltu a zavětřili příležitost sáhnout alespoň po bodu. „Bohužel až v závěru jsme si začali věřit, že bychom mohli něco udělat a to bylo proti tak kvalitnímu mužstvu, jakým momentálně Mladá Boleslav je, málo," řekl Kotrba.
Mladou Boleslav nyní čekají dvě utkání na hřištích soupeřů. V Kladně, které na jaře ještě neprohrálo a naposledy zabodovalo v Českých Budějovicích, a ve Zlíně, kterému se povedlo to, co Boleslav nedotáhla do zdárného konce, totiž porazit pražskou Spartu.
V utkání s Příbramí viděli čtvrté žluté karty obránci Ševinský a Rajnoch, kteří tak budou pro kladenské střetnutí v trestu. Na posledním tréninku před příbramským duelem se zranili Brunclík, Dittrich a Kysela, proti Příbrami pro zranění nedohráli Ordoš a Nesvadba. „Hráči jsou hodně pokopaní, doufám, že se v týdnu dáme trochu dohromady," dodal Uhrin.

Fanshop banner