Ptejte se Miroslava Millera
Klub

Ptejte se Miroslava Millera

Redakce

Ligový brankář Miroslav Miller usedne ve středu 11. dubna ve 12 hodin před obrazovku a ke klávesnici počítače, aby odpověděl na dotazy fanoušků mladoboleslavského fotbalu. Otázky můžete posílat od této chvíle až do středy 11. dubna 12,30 hodin. Ptejte se zde.

Šestadvacetiletý Miroslav Miller je jedním z nejdéle sloužících členů fotbalového kádru FK Mladá Boleslav, neboť jeho dres obléká od roku 2001. Patří k symbolům nejslavnějšího období mladoboleslavského fotbalu, byl u jeho povýšení z druhé do první ligy v roce 2004 i loňské premiérové sezóny v evropských pohárech.

Miroslav Miller začínal ve středočeských Jinočanech a přes Rudnou, Bohemians Praha a Admiru/Slavoj Praha se dostal do FK Mladá Boleslav. Již druhý rok se o něm povídá, že je v hledáčku pražské Sparty. V posledním utkání Mladé Boleslavi se Spartou však v brance nestál, protože měl z tréninku zlomený nos.

V první lize dosud odchytal 57 utkání, žlutých karet už viděl sedm, gól nedal ani jeden, i když mu není cizí vypravit se do soupeřova trestného území podpořit ofenzívu v závěru nerozhodnutého zápasu, jak si boleslavští fandové jistě pamatují z infarktového vyvrcholení odvety poháru UEFA proti Olympique Marseille.

Fanshop banner