Mladá Boleslav má s Příbramí aktivní bilanci
Klub

Mladá Boleslav má s Příbramí aktivní bilanci

Redakce

Utkání 21. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FK Marila Příbram se hraje v neděli 8. dubna od 17 hodin na mladoboleslavském městském stadionu. Dosavadní vzájemná utkání Mladé Boleslavi s Příbramí končila buď těsnou výhrou 2:1 nebo bezgólovou plichtou. Právě remízami 0:0 v letošní jarní sezoně Příbram bodovala v Kladně a v Jablonci. V nejbližším utkání na boleslavském trávníku by nejen bezgólový ale jakýkoliv jiný nerozhodný výsledek byl pro FK Mladá Boleslav ztrátou a velkým rozčarováním.

„Hrajeme doma a tak musíme vyhrát, jiný výsledek by byl zklamáním pro všechny v klubu i pro diváky," prohlásil boleslavský trenér Dušan Uhrin, který po pondělní prohře na Spartě vzteky probděl noc. Příbramský kouč Jiří Kotrba však má plány odlišné: „Chtěl jsem z úvodních čtyř jarních utkání tři body, máme jenom dva, takže nám jeden zbývá získat v Mladé Boleslavi."
Příbram si z Mladé Boleslavi odvezla dva body za dvě remízy 0:0 v roce 2005. V loňském roce Mladá Boleslav třikrát Příbram porazila 2:1, dvakrát v ligovém a jednou v přátelském duelu. V dosavadních pěti vzájemných utkání o ligové body má Mladá Boleslav o maličko lepší bilanci, neboť dvakrát vyhrála, jednou prohrála a dvakrát se hrálo nerozhodně při celkovém poměru gólů 5:4 v boleslavský prospěch.

Statistika vzájemných utkání Mladé Boleslavi s Příbramí:
Podzim 2004 (liga) Příbram - MB 2:1 (Mlika, Mendy - Palát)
Jaro 2005 (liga) MB - Příbram 0:0
Podzim 2005 (liga) MB - Příbram 0:0
Jaro 2006 (liga) Příbram - MB 1:2 (Buryán - Pecka 2)
Léto 2006 (přátel. v Písku) Příbram - MB 1:2 (Formánek - Čáp, Pecka)
Podzim 2006 (liga) Příbram - MB 1:2 (Kaplan - Palát, Pecka)

Fanshop banner