Dorostenci po žižkovském výbuchu porazili Motorlet
Klub

Dorostenci po žižkovském výbuchu porazili Motorlet

Redakce

Starší dorostenci FK Mladá Boleslav před odjezdem na velikonoční mezinárodní turnaj do jihofrancouzského přístavu Marseille v předehrávaném mistrovském utkání České dorostenecké ligy porazili Motorlet Praha a posunuli se do čela tabulky lepším brankovým skóre před slávistické dorostence.

Ve středu 4. dubna starší dorostenci vyhráli v Praze nad Motorletem 4:1, když góly stříleli Dudka, Schubert, Fabián a Pára. O zisku mistrovských bodů rozhodli již v prvním poločase, který vyhráli 3:1. Po nečekané víkendové bezgólové remíze s poslední Viktorií Žižkov prokázali herní i výsledkové zlepšení. Družstvo se v tabulce České dorostenecké ligy bodově dotáhlo na vedoucí Slavii Praha"B" a je první zásluhou lepšího skóre. Pokud v neděli Slávisté prohrají v Příbrami, zůstanou boleslavští dorostenci na špici tabulky.
Ve čtvrtek 5. dubna ráno v devět hodin odjeli do jihofrancouzského Marseille, kde se zúčastní prestižního a kvalitně obsazeného mezinárodního turnaje. Vrátí se až uprostřed příštího týdne. Ve středu proti Motorletu dorostenecké družstvo posílili Fabián a Pára, kteří jinak patří do Uhrinova prvoligového kádru. Do Marseille však necestovali, v neděli jedou s juniorkou k mistrovskému utkání ČFL do severočeského Varnsdorfu.
Mladší dorostenci s Motorletem remizovali 1:1 po bezgólovém poločase. Jedinou boleslavskou trefu zařídil Falta. V tabulce České dorostenecké ligy jsou nyní první o jeden bod před Hradcem Králové"B".

Fanshop banner