Riegel už trénuje a zve diváky na Příbram
Klub

Riegel už trénuje a zve diváky na Příbram

Redakce

Urostlý středopolař Jan Riegel do Mladé Boleslavi v loňském létě přestoupil z Příbrami. Podzimní sezónu mu však zkazilo a výrazně zkrátilo vážné zranění kolena. Po operaci křížového vazu začal v zimě s posilováním a postupně i s běžným fotbalovým tréninkem.


Bolka TV uvádí osobní pozvánku Jan Riegela na utkání 21. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FK Marila Příbram, které se hraje v neděli 8. dubna od 17 hodin.

Byl jste už někdy ve své fotbalové kariéře tak dlouho mimo hru?

„Zatím ne, je to moje první taková nepříjemná zkušenost."

Operované koleno drží?

„Cítím se relativně dobře, protože už trénuji s mužstvem, kopu do míče a pouze neběhám do plné rychlosti a nezúčastňuji se hry."

Stihnete naskočit do soutěžních zápasů ještě v jarní sezóně?

„To nedokáži odhadnout, protože předpokládám, že do hry s osobními souboji se začnu na tréninku zapojovat přibližně za měsíc. Ale určitě naplno absolvuji letní přípravu na příští mistrovský ročník. Už se těším."

Mrzí vás, že nejste fit právě na utkání s Příbramí?

„Mrzí mě to, jako při každém jiném utkání, které musím sledovat z tribuny, protože v Příbrami se v poslední době hráčský kádr hodně proměnil od té doby, kdy jsem tam působil."

Jaký výsledek neděního utkání tipujete?

„I když Příbram přijede s defenzivní taktikou podobné té, se kterou získala bod v Jablonci, tak věřím, že Mladá Boleslav vyhraje, protože klukům k tomu hodně pomůžou fandící diváci."

Fanshop banner