Dorostenci zklamali, nedali Žižkovu ani jeden gól
Klub

Dorostenci zklamali, nedali Žižkovu ani jeden gól

Redakce

Největším zklamáním je bezgólová remíza dorosteneckého Áčka s Viktorií Žižkov ze suterénu mistrovské tabulky. Mladší dorostenci sice žižkovské Viktorii nastříleli pět gólů, ale rozčarování z výkonu jejich starších kolegů nepřehlušili. Z žákovských celků prohrálo pouze „D" družstvo v Jablonci.

Výsledky mládežnických družstev - 31.3.-1.4.2007

Ve dnech 31.3. - 1.4.2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská a přípravná utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FK Viktoria Žižkov 0:0
Výsledek dalšího mistrovského utkání České ligy dorostu je zklamáním. Hosté v tomto utkání neměli co ztratit a především do přestávky svým výkonem naše hráče překvapili. Ve II.poločase boleslavští zlepšili pohyb a kombinaci, výsledkem byly však jen neproměněné šance Schuberta, Sedláčka, Chramosty a řada rohových a trestných kopů.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - AFK Chrudim 2:1 (1:1)
Ve spíše bojovném utkání získalo naše družstvo tři body, a to především díky zlepšené hře ve II.poločase, i když překonat dobře organizovanou hru soupeře bylo někdy pro naše hráče velkým problémem. Vedení jsme se ujali Hubačem z pokutového kopu za faul ve vápně, hosté do přestávky vyrovnali. Štěstí se nakonec přiklonilo na stranu našich dorostenců, když Sabol tečovanou střelou upravil na konečných 2:1.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - FK Viktoria Žižkov 5:2 (2:1)
Přes vysoké vítězství byla hra neurovnaná a chyby v rozehrávce a špatný výběr místa při zakládání útoků přinesly i dvě branky v naší síti. Nakonec jsme přeci jen získali čtvrté vítězství v řadě, dvakrát se trefil Falta, jednou Rýdl, Bořil a Kovač.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - AFK Chrudim 1:0 (1:0)
I v tomto utkání se chrudimští představili jako dobře organizovaný tým, který bylo velmi těžké překonat. Byl to spíše boj, který rozhodl brankou z úvodu utkání po rohovém kopu Štěpánek.

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav „A"žáci 4:0 (2:0)
„A" žáci tentokrát prohráli hrozivým výsledkem, o kterém rozhodly dvě hrubé chyby v úvodu utkání a také naše neproměněné nejméně čtyři vyložené příležitosti.

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav „B"žáci 0:0
V důležitém utkání jsme obstáli. Drželi jsme herní disciplínu a díky bojovnosti a kolektivnímu výkonu s trochou dávky štěstí jsme dokázali s kvalitním soupeřem neprohrát. Dobře zachytal Pánek, pochvalu zaslouží Boček a Hošťálek.

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav „C"žáci 0:1 (0:0)
V kvalitním, rychlém a důrazném utkání jsme získali cenné tři body. Do přestávky byli domácí o něco lepším týmem, naši hráči po přestávce zvýšili důraz a výsledkem byla po pěkné akci jediná branka utkání, kterou vstřelil Lakatoš.

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav „D"žáci 4:0 (4:0)
Utkání jsme začali dobře, měli jsme i herní převahu. Po 20.minutě utkání se však začala projevovat větší síla a fyzická vyspělost našeho soupeře. Naši hráči začali pod tlakem chybovat a jablonečtí nás dokázali trestat i gólově. Výše porážky je však s ohledem na vývoj utkání pro naše družstvo krutá.

FK Mladá Boleslav „E"žáci - TJ Aero Odolená Voda 1:1 (1:0)
V prvním jarním domácím utkání jsme i přes značnou výškovou převahu soupeře podali dobrý výkon, vytvořili jsme se několik dobrých šancí ke skórování, bohužel bez gólového efektu. Naši branku vstřelil Špringl z pokutového kopu za faul.

Výsledky družstev minikopané :

V uplynulých dnech sehrála naše družstva minikopané několik přípravných utkání před zahájením svých mistrovských jarních soutěží. Níže Vám přinášíme jejich výsledky.

FK Mladá Boleslav roč.97

FKMB „A" - FK Dobrovice „A" 8:0
FKMB „A" - FK Bobrovice „B" 16:0
FKMB „B" - FK Bobrovice „A" 1:1
FKMB „B" - FK Bobrovice „B" 17:0

FK Mladá Boleslav roč.98

FKMB - ABC Braník roč.98 3:1
FKMB - ABC Braník roč.97 „A" 0:4
FKMB - ABC Braník roč.97 „B" 12:3

FK Mladá Boleslav roč.99

FKMB - SK Kosmonosy 7:3
branky : Jakubec 2, Zakonov 2, Kozmér 2, Peterka

FKMB - FK Pěnčín-Turnov 2:7
branky : Zakonov, Fábry

Fanshop banner