Zraněný Miller bude na Spartu fit
Klub

Zraněný Miller bude na Spartu fit

Redakce

Středeční trénink odnesl brankář Miroslav Miller zlomeným nosem po nezaviněné srážce s útočníkem Tomášem Sedláčkem. Protože nejbližší ligové utkání hraje Mladá Boleslav na Spartě Praha až v pondělí, tak by měli kluboví lékaři dát gólmana do takového stavu, aby se mohl do branky proti Kuličovi postavit.

Do klubového trénování se od čtvrtka zapojili navrátilci z reprezentačních srazů. Matějovský, Kopic, Brunclík a Kysela se vrátili zdravotně v pořádku. Mnohem závažnější komplikací je tréninkové zranění brankáře Millera. „Má zlomený nos, ale děláme všechno potřebné, aby v pondělí proti Spartě mohl nastoupit," potvrdil klubový lékař Josef Horák.
Zraněný je také mladík Nečas, a to z utkání juniorky. Proto také nebyl s Uhrinovým mužstvem v Kolíně na úterním přátelském utkání.
Jan Riegel po podzimní operaci kolenního křížového vazu se zdárně uzdravuje a trénuje už s mužstvem. Dokonce začal kopat do míče, ale na jaře do zápasového zatížení nejspíše nenaskočí, toho se dočká až po letní kondiční přípravě.

Fanshop banner