Juniorka hraje v sobotu na Astonce
Klub

Juniorka hraje v sobotu na Astonce

Redakce

Mistrovské utkání České fotbalové ligy FK Mladá Boleslav"B" - Dynamo České Budějovice"B" se hraje v sobotu 31. března od 10,15 hodin na Astonce.
Mladoboleslavská juniorka se oproti původnímu záměru stěhuje z umělé trávy městského stadionu na přírodní hřiště Astonky již v poslední březnové sobotě. Ze tří dosavadních jarních utkání o mistrovské body hrála dvakrát na umělém povrchu - doma proti juniorce pražské Slavie a venku proti juniorce Jablonce.

Na hřišti s přírodní trávou v Náchodě remizovala 1:1, doma se Slavií Praha"B" prohrála 2:3 a ve Mšeně s FK Jablonec"B" remizovala 2:2. Dva body ze tří mistrovských utkání je chabý zisk pro udržení v třetiligové soutěži. Z osmnácti účastníků je FK Mladá Boleslav"B" na předposledním místě. Boleslavské juniory po domácím utkání s českobudějovickou rezervou čeká série tří utkání na hřištích soupeřů - v neděli 8.4. ve Varnsdorfu, v sobotu 14.4. v Příbrami proti tamnímu béčku a ve středu 18. 4. v Praze proti sparťanské rezervě. Proto by proti Českým Budějovicím konečně zabrat a naplno bodovat.

Fanshop banner