Boleslavští veteráni vyhráli v Kutné Hoře
Klub

Boleslavští veteráni vyhráli v Kutné Hoře

Redakce

V pondělním (26.3.) přátelském utkání starých fotbalových gard boleslavský tým na umělé trávě v Kutné Hoře porazil svého protivníka po zajímavém průběhu bohatém na góly. Hrál se fotbal velmi dobré úrovně, na čemž se podíleli všichni zúčastnění aktéři. "Jenom dech se krátí, fotbalové umění zůstává," říkají chlapi z boleslavské gardy.

Hráči Mladé Boleslavi byli přesnější ve střelbě a po jednoznačně vyhraném poločase se ujali dokonce čtyřgólového vedení, přičemž další šance nevyužili. Kutnohorským se podařilo dotáhnout na 3:4, ale poslední slovo patřilo fotbalovým veteránům v boleslavských dresech.
V prvním poločase předvádělo boleslavské mužstvo pohlednou kombinační hru zejména zásluhou Navrátila a Sedláčka. Góly padaly po rychlých a jednoduchých akcích. „Dobré je, že s námi hrají Bobek s Navrátilem, kteří umějí své fotbalové umění a zkušenosti zúročit gólově, i když spoustu šancí také zazdili," uvedl jeden z hráčů Dytrych.

Sestava staré gardy Mladá Boleslav: Jan Pechanec - Hůlka, Dytrych, Klain, Šindelář - Zahrádka, Navrátil, Sedláček, Horák - Bobek, Klíma.
Góly Mladé Boleslavi: Zahrádka 2, Sedláček, Navrátil, Bobek

Fanshop banner