Trenér Uhrin: Budeme se zlepšovat
Klub

Trenér Uhrin: Budeme se zlepšovat

Redakce

Bezprostředně po utkání v Plzni boleslavský trenér Dušan Uhrin moc spokojeně nevypadal. Hru svého mužstva i konečný výsledek si představoval mnohem lepší, než jaká byla skutečnost. Mrzely ho nevyužité gólové šance a zranění Matějovského v polovině druhého poločasu.

„Chtěli jsme být ve hře aktivnější, chtěli jsme v Plzni vyhrát a měli na to pět šancí, ve kterých jsme mohli dát gól, ale nepovedlo se nám to," posteskl si po bezgólové plzeňské plichtě boleslavský trenér Dušan Uhrin. Nelíbilo se mu, že rozhodčí necitlivě narušoval plynulost hry. „Byla rozkouskovaná a na tom se podílel rozhodčí, když trpěl hráčům válení na trávníku."
Uhrin dále v hodnocení prvního jarního utkání poznamenal, že se jeho mužstvo nedostávalo do hry tak, jak si představoval. „Nevedlo se nám hrát kombinačně a soustředili jsme se na standardní situace." Zalitoval, že zkušený forvard Holub, kterého poslal na hřiště v základní sestavě, neproměnil šance, které běžně v tréninku zakončuje gólovými trefami, a že závěrečných dvacet minut muselo mužstvo hrát bez dirigenta Matějovského, kterého soupeř bolestivým nakopnutím vyřadil ze hry. „To byla pro nás citelná ztráta."
Jedním z mála pozitivních jevů utkání v Plzni bylo, že obrana s nově sestavenou stoperskou dvojicí (Rajnoch-Kopic) obstála s nulou. „Věřím, že se budeme herně postupně zlepšovat," naznačil Uhrin, že očekává radostnější chvíle, než byla plzeňská bezgólová remíza.
Trenér Viktorie Plzeň Stanislav Levý byl evidentně spokojenější než jeho boleslavský kolega: „Chtěli jsem první utkání po zimní přestávce vyhrát, ale remíza je pro obě mužstva zasloužená a odpovídá průběhu utkání."

Fanshop banner