Fotbalisté s fandy se sejdou v úterý 6. března
Klub

Fotbalisté s fandy se sejdou v úterý 6. března

Redakce

Tradiční setkání fotbalových fanoušků s vedením, trenéry a hráči FK Mladá Boleslav se uskuteční v úterý 6. března od 15,30 hodin ve VIP interiérech jižní tribuny u fotbalového hřiště v areálu městského stadionu. Z hráčského kádru budou osobně přítomni Martin Abraham, Marek Matějovský, Miroslav Miller a Milan Kopic. Na setkání s fandy se těší i trenérská dvojice Dušan Uhrin a Petr Čuhel.

Osobní pozvánku Marka Matějovského najdete na Bolka TV.

Pro účastníky je připraveno občerstvení, fotbalové suvenýry, promítání zajímavých fotbalových momentů z loňského roku, představení nových tváří hráčského kádru, autogramiáda fotbalistů a samozřejmě beseda s přítomnými představiteli fotbalového klubu i členy ligového mužstva. Speciální dárek dostanou ženy a dívky fandící boleslavskému fotbalu, pokud se osobně dostaví.
„Přijďte si popovídat o boleslavském fotbale,"
zve všechny opravdové příznivce FK Mladá Boleslav prezident Josef Dufek.
Kdo v úterním odpoledni 6. března fotbalové setkání nestihne kvůli pracovním či rodinným povinnostem, může se boleslavských fotbalistů nebo šéfů FK Mladá Boleslav zeptat prostřednictvím Boleslavského deníku. Stačí dotaz zaslat běžnou poštou nebo mailem na redakční adresu. Sportovní redaktor Boleslavského deníku se zeptá za vás a odpovědi najdete na sportovní stránce Boleslavského deníku i na klubovém webu FK Mladá Boleslav.

Fanshop banner