Výsledky mládeže 21.2.-25.2.2007
Klub

Výsledky mládeže 21.2.-25.2.2007

Redakce

Výsledky mládežnických družstev - 21.2.-25.2.2007

Ve dnech 21.2. - 25.2.2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - Polaban Nymburk muži 2:2 (1:2)
Hned v úvodu se dorost po pěkné akci dostal Kučerou do vedení, hosté však brzy kontrovali a po chybách v obranné činnosti našeho družstva do poločasu skóre otočili. Po změně stran jsme měli několik možností ke skórování, koncovka byla však naší velkou slabinou. Vyrovnat na konečných 2:2 se podařilo Kvapilovi po centru Sládka.


FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav „B"dorost 1:2 (0:1)
„B" dorost sehrál v minulém týdnu dvě přípravná utkání, v tom středečním dokázal zvítězit v Jablonci, když měl hru po celou dobu zápasu pod kontrolou, soupeře nepustil do vážnější akce, inkasoval po střele z 25 m. Naše branky dali Synek a Sabol.
FK Mladá Boleslav „B"dorost - FK AS Pardubice 0:0
O víkendu jsme hostili velmi kvalitního soupeře a po vyrovnaném průběhu utkání s minimem šancí na obou stranách skončil zápas zaslouženou remízou.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - Polaban Nymburk dorost 3:0 (0:0)
Se slabším soupeřem jsme zaslouženě vyhráli, i když výkon byl horší než v minulém utkání s Jihlavou. Hráči se musí vyrovnat i se soupeřem, který více brání. O branky se podělili Rosenkranz, Kovač a Rudzan z pok.kopu.

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav „D"dorost 1:1 (1:0)
V I.poločase byla hra našeho družstva neurovnaná, Jablonec byl lepším týmem. Po přestávce došlo ke zlepšení, zaslouženě jsme Tiptou vyrovnali a ještě naši hráči nevyužili několik slibných šancí.
FK Mladá Boleslav „D"dorost - FK AS Pardubice 1:0 (0:0)
Utkání bylo spíše bojovné, náš soupeř hrál důrazně, což nám dělalo problém. I přesto jsme se alespoň jednou gólově prosadili a rozhodli tak o konečném vítězství. Autorem jediné branky byl Mlynka.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - SK Kosmonosy 13:0 (5:0)
V utkání naši hráči jasně dominovali a v průběhu zápasu se ukázal velký rozdíl úrovně žákovských soutěží. Starší žáci si s chutí zastříleli, 5x se trefil Dragoun, 3x Král, dvě branky dali Miler a Dufek, jednu přidal Říha.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - SK Slavia Praha 1:2 (0:0)
Do utkání jsme vstoupili dobře, nenechali jsme technickému soupeři prostor, škoda zbytečných ztrát v rozehrávce. Po přestávce nás vyspělejší tým Slavie přehrál a dvakrát potrestal naše chyby. Zkorigování přišlo v poslední minutě proměněním pok.kopu Hošťálkem.

RMSK Cidlina - FK Mladá Boleslav „C"žáci 1:1 (0:0)
Po celou dobu zápasu mělo naše družstvo převahu, tentokrát jsme byli na štíru s koncovkou. Domácí se po přestávce ujali vedení, na konečných 1:1 vyrovnával O.Vacek.

FK Mladá Boleslav „E"žáci - FK Jablonec 97 5:1 (2:1)
Naši mladší „E" žáci v pěkném utkání dokázali porazit svého soupeře z Jablonce, a to především díky důrazu a lepšímu pohybu bez míče. Dvakrát se trefil Janů, jednou F.Čermák, Kostraba a Vodháněl.

Výsledky družstev minikopané :

FK Mladá Boleslav roč.97 - SK Karbo Benátky nad Jizerou 3:1 (1:0)
V dalším utkání na celé hřiště mělo naše družstvo proti slabšímu soupeři stálou územní převahu, proti předchozímu zápasu bylo v naší hře vidět více kombinačních a individuálních akcí. Dvě branky dal Zörkler, jednu Bartoň.

Družstvo FK Mladá Boleslav roč.99 se o víkendu zúčastnil se dvěma týmy kvalitně obsazeného halového turnaje v Mladé Boleslavi. V konečném účtování jsme s jedním družstvem dosáhli konečného vítězství na turnaji, druhé družstvo skončilo sedmé. Výsledky našich týmů

FKMB I. - FK Jablonec 97 1:2 Zákonov
FKMB I. - AC Sparta Praha 4:2 Somr 2, Zákonov, Jakubec
FKMB I. - FKMB II. 6:1 Zákonov 2, Hrdlička 2, Somr 2
FKMB I. - FC Hradec Králové 2:1 Somr, Zákonov
FKMB I. - FK Marila Příbram 3:2 Somr 2, Zákonov
FKMB I. - FK Pěnčín-Turnov 2:1 Somr 2

FKMB II. - FK Jablonec 97 0:5
FKMB II. - AC Sparta Praha 1:4 Novák
FKMB II. - FC Hradec Králové 0:3
FKMB II. - FK Marila Příbram 0:2
FKMB II. - FK Pěnčín-Turnov 0:6

Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Pavel Prokorát z družstva FKMB I., nejlepším hráčem týmu FKMB I. Byl vyhlášen Adam Kozmér, střelcem týmu FKMB I. byl Matyáš Somr. Nejlepším hráčem družstva FKMB II. byl vyhlášen Jozef Poliak.

Fanshop banner