Junioři rozstříleli divizní Dobrovici
Klub

Junioři rozstříleli divizní Dobrovici

Redakce

Přípravné utkání v rámci Zimní ligy sehrála boleslavská juniorka na travnatém hřišti v obci Lipník. A dařilo se jí tam znamenitě, neboť vyhrála rekordním skóre v dosavadním zimním přípravném období. Dvakrát se do sítě divizní Dobrovice trefil Voborník a po jednom gólu přidali Pára, Gögh a M. Sedláček.

V úvodu utkání měli několik slibných příležitostí Dobrovičtí, ale postrádali přesnější koncovku. Postupem času se boleslavské mužstvo herně zlepšilo. Prvním příslibem byl nařízený pokutový kop proti dobrovické brance za faul na Voborníka, který ovšem M. Sedláček neproměnil. Naštěstí se Boleslavští nenechali otrávit a odměnou jim byla povedená standardní situace rozehraná Skramužským. Zakončoval ji nejprve hlavičkou Vít a nakonec úspěšnou dorážkou Pára - 1:0. Za pět minut předvedl pěknou individuální akci Gögh, ze které zvýšil vedení - 2:0.
Po poločasovém prostřídání se divizní soupeř příliš nedostával k ohrožení boleslavské branky a proto góly nadále padaly do sítě Dobrovic. Třetí gól po přihrávce Fabiána dal Voborník - 3:0. Potom Sedláček napravil neproměněnou penaltu a zakončil rychlý protiútok pěknou střelou - 4:0. Gólový účet zápasu uzavřel po Sedláčkově centru svojí druhou trefou v tomto zápase Voborník - 5:0.

Sestava FK Mladá Boleslav„B" proti Dobrovicí: Michňa - Kalíšek (77. Mulač), Pára, Vít (64. Horák), Mrvík - Žáček (46. Kučera), Skramužský (73. Schubert), Gögh (68´Svoboda), M. Sedláček - Fabián, Voborník.

Góly: Voborník 2, Pára, Gögh, M. Sedláček.

Fanshop banner