Dozorci proti juniorce předvedli kvalitní fotbal
Klub

Dozorci proti juniorce předvedli kvalitní fotbal

Redakce

Po umělé trávě v areálu mladoboleslavského městského stadionu běhali v úterním podvečeru 20. února vězeňští dozorci. Nehonili gaunery, ale fotbalový míč. Juniorka FK Mladá Boleslav"B" dělala sparingpartnera reprezentační jedenáctce české vězeňské služby, která se připravuje na evropský šampionát. Dozorci v dresech prokázali solidní výkonnost na pomezí třetiligové a druholigové úrovně a zaslouženě vyhráli.

Ve vyrovnaném prvním poločase inkasovala boleslavská juniorka gól po rozehraném rohovém kopu. Druhý gól dostala po přestávce, kdy měl soupeř více ze hry. „Střídání našemu mužstvu nepomohla," prohlásil vedoucí juniorky Michael Doležal, který jedenáctku české vězeňské služby označil za velmi kvalitního protivníka.
Sestava FK Mladá Boleslav „B": Šeda (46. Michňa) - Kalíšek (46. Mulač), Pára (65. Valeš), Mrvík, Horák - Žáček (46. Svoboda), Skramužský (70. Sládek), Vajgl, M. Sedláček, Fabián - Voborník.

Nejbližší přípravné utkání FK Mladá Boleslav"B" - Dobrovice se hraje v sobotu 24. února od 10,15 hodin na hřišti s přírodním trávníkem v Lipníku.

Fanshop banner