Výsledky mládeže 13.2.-18.2.2007
Klub

Výsledky mládeže 13.2.-18.2.2007

Redakce

Výsledky mládežnických družstev - 13.2.-18.2.2007

Ve dnech 13.2. - 18.2.2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

FC Slovan Liberec „B" - FK Mladá Boleslav „juniorka" 1:0 (1:0)
K sobotnímu utkání nastoupila naše „juniorka ve značně kombinované sestavě doplněné o starší dorostence. Přesto jsme do přestávky předváděli asi nejlepší výkon v dosavadní zimní přípravě, bohužel s proměňováním brankových příležitostí je naše družstvo na štíru. Vizingr i Voborník promarnili několik gólových možností. Domácí nás potrestali po rohovém kopu a naší nedůslednosti. Ve II. poločase bylo naše mužstvo opět blíže ke vstřelení branek, ale koncovka byla v tomto utkání naší velkou slabinou.

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FK Jablonec 97 2:1 (0:0)
Ve středeční přípravě „A" dorost v bojovném utkání porazil svého jabloneckého soupeře, když jsme se střelecky prosadili až po přestávce. Hosté v průběhu utkání nejvíce hrozili z brejků. Naše branky vstřelili Sládek a Kubát, hosté snižovali v 77.minutě na konečných 2:1.
FK Mladá Boleslav „A"dorost - FC Vysočina Jihlava 0:1 (0:1)
O víkendu hostili naši dorostenci Jihlavu, účastníka nejvyšší dorostenecké soutěže a sehráli s ním vyrovnaný zápas. Po nastřeleném břevně Valešem šel v poslední minutě I.poločasu náš soupeř do vedení, když proměnil svůj rychlý protiútok. Po přestávce již branka nepadla, i když si každé družstvo vypracovalo po dvou dobrých příležitostech.

MFK Ústí nad Labem - FK Mladá Boleslav „B"dorost 4:3 (3:1)
„B" dorost po prohraném I.poločase, kdy o jeho výsledku rozhodly dvě nařízené a zároveň proměněné penalty domácích a naše zahozené šance, po přestávce začal náporem, který byl korunován vyrovnáním, ale v závěru hrubá chyba rozhodla o naší zbytečné prohře. Branky „B" dorostu dali Synek, Kubát a Bým.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - FK Jablonec 97 2:0 (0:0)
Zasloužené vítězství našeho týmu v bojovném utkání, kdy ještě několik dobrých možností ke skórování zůstalo nevyužito. Po vysoké porážce v Jihlavě družstvo pracovalo na zlepšení defenzivní činnosti, a to se v posledních utkáních projevilo jejím zlepšením.
FK Mladá Boleslav „C"dorost - FC Vysočina Jihlava 2:0 (0:0)
Ve druhém přípravném utkání v průběhu minulého týdne naše družstvo podalo dobrý výkon a v celkově kvalitním zápase se podařilo oplatit porážku z Jihlavy. II.poločas byl v naší režii a šance Bořila volali po zvýšení skóre. Utkání ve všech směrech splnilo účel přípravy. Naše branky vstřelili Jeník a Rozumný.

MFK Ústí nad Labem - FK Mladá Boleslav „D"dorost 2:4 (1:0)
V dobrém utkání se snaživým soupeřem, se našemu družstvu podařilo otočit dvougólové vedení domácích. O branky se podělili Mlynka 2x, Zahustel a Volf.

SK Slavia Praha „B" - FK Mladá Boleslav „A"žáci 0:1 (0:0)
V utkání s o rok mladším, ale fotbalovým soupeřem, chybělo k lepšímu výsledku pouze proměnění pěti vyložených šancí. Jedinou branku zápasu dal Dufek.
FK Mladá Boleslav „A"žáci - SK Roudnice nad Labem 6:0 (4:0)
V nedělním střetnutí měli naši žáci po celé utkání herní převahu, kterou dokázali vyjádřit i střelecky. O naše branky se rozdělili Dragoun, Dufek, Král, Miler, Říha a Sedláček z pok.kopu.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - MFK Ústí nad Labem 8:0 (4:0)
„B" žáci sehráli v minulém týdnu opět dvě přípravná utkání, v tom prvním jsme narazili na slabšího soupeře, kterého jsme trestali za jeho snahu o vystavování našich hráčů do ofsajdu. 3x se trefil Novák, dvě branky dali Dufek a Baster, jednu Gregor.
FK Marila Příbram - FK Mladá Boleslav „B"žáci 3:3 (1:2)
V I.půli jsme svého technického soupeře překvapili aktivní obranou, napadáním a po jednoduchých kombinacích jsme se dostali do dvougólového vedení, domácí po chybě brankáře do poločasu snížili. Po přestávce jsme již nebyli tak aktivní a utkání nakonec skončilo smírně. Naše branky vstřelili Baster, Novák a Láncz.

FK Mladá Boleslav „C"žáci - SK Roudnice nad Labem 6:0 (3:0)
Po celou dobu zápasu mělo naše družstvo převahu, kterou dokázalo zúročit i střelecky. Dvě branky dal Koštíř, po jedné Klíma, Eliáš, Valenta a Lakatoš.

FK Marila Příbram - FK Mladá Boleslav „D"žáci 0:4 (0:1)
I.poločas začali lépe domácí, kteří nás přehrávali v záloze, ale naráželi na naší obraně v čele s brankářem. Poté se hra začala vyrovnávat a do přestávky se naše družstvo dostalo do vedení, které jsme díky zlepšené hře po přestávce ještě zvýšili.
Dvakrát se trefil Nedošetko, jednou Kubelka a Pajer.

FK Mladá Boleslav „E"žáci - SK Kosmonosy 0:2 (0:0)
Naši mladší „E" žáci proti staršímu soupeři bojovali, ale po přestávce se projevila větší fyzická zdatnost soupeře, který potrestal naše taktické chyby.

Výsledky družstev minikopané :

FK Mladá Boleslav roč.97 - SK Karbo Benátky nad Jizerou 2:2 (1:1)
Vůbec v prvním přípravném utkání hraném na velkém hřišti se naše družstvo starší přípravky utkalo s kvalitním a starším soupeřem. Utkání bylo z naší strany ovlivněno velkou marodkou některých hráčů, zápas splnil svůj účel a odkryl nedostatky některých hráčů.

Družstvo FK Mladá Boleslav roč.98 se o víkendu zúčastnil se dvěma týmy kvalitně obsazeného halového turnaje v Mladé Boleslavi.
V konečném účtování jsme na turnaji obsadili 5.místo a 10.místo po těchto výsledcích :

FKMB I. - RMSK Cidlina 3:0 Novák 2, Pazderník
FKMB I. - AC Sparta Praha 4:1 Pazderník 2, Jeníček, Novák
FKMB I. - SK Junior Teplice 2:3 Pazderník, Jeníček
FKMB I. - FC Slovan Liberec 0:2

utkání o 5.místo :
FKMB I. - FK Marila Příbram 5:0 Hložek 2, Pazderník, Čejka, Jeniček

FKMB II. - FC Hradec Králové 2:2 Volf, Pýcha
FKMB II. - FK Marila Příbram 1:2 Pýcha
FKMB II. - SK Motorlet Praha 1:2 Pýcha
FKMB II. - FK Jablonec 97 0:4

utkání o 9.místo :
FKMB II. - RMSK Cidlina 1:2 Hlaváč

Fanshop banner