Nečas reprezentaci moc nepomohl
Klub

Nečas reprezentaci moc nepomohl

Redakce

Česká reprezentace devatenáctiletých v turnaji na Kanárských ostrovech skončila poslední v konkurenci čtyř zúčastněných týmů. Ze tří utkání vyhrála jenom jedno. K němu v základní sestavě nastoupil i mladoboleslavský Radim Nečas, ale nedohrál ho. Tři minuty před přestávkou byl za faul vyloučen.

Tým trenéra Chromého i bez vyloučeného Nečase utkání s družstvem Kanárských ostrovů vyhrál 2:0. Radim Nečas po vyloučení k druhému turnajovému utkání nemohl nastoupit a po dohodě reprezentačního trenéra s vedením mladoboleslavského fotbalového klubu předčasně opustil reprezentační kolektiv, aby stihnul čtvrteční odlet FK Mladá Boleslav k soustředění na Kypru. Proto u dvou dalších turnajových utkání devatenáctileté reprezentace chyběl.
Výsledky devatenáctileté reprezentace Česka v turnaji na Kanárských ostrovech za částečné účasti mladoboleslavského fotbalisty Nečase: Kanárské ostrovy - Česko 0:2, Dánsko - Česko 3:2, Španělsko - Česko 4:0. Konečné pořadí turnaje: 1. Španělsko (7 bodů) 2. Kanárské ostrovy (4 body), 3. Dánsko (3 body a skóre 4:6), 4. Česko (3 body a skóre 4:7).

Fanshop banner