Výsledky mládeže 7.2.-11.2.2007
Klub

Výsledky mládeže 7.2.-11.2.2007

Redakce


Výsledky mládežnických družstev - 7.2.-11.2.2007

Ve dnech 7.2. - 11.2.2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „A"dorost 3:1 (2:0)
„A" dorost v dalším utkání prohrál v Liberci, když domácí o svém vítězství rozhodli již do přestávky, kdy se ujali vedení 2:0. Merklovi se v 65.minutě podařilo snížit, ale Liberec si již své vítězství nenechal vzít a čtvrt hodiny před koncem z brejku zvýšil na konečných 3:1.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - VOŠ Roudnice nad Labem 6:0 (3:0)
„B" dorost se proti svému soupeři prosazoval jak herně, tak i v koncovce. Tři naše branky vstřelil Kubát, po jedné přidali Rulc, Synek a Hubač.

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „C"dorost 0:0
K utkání odjelo naše družstvo opět s minimem hráčů s výpomocí dvou hráčů z „D" dorostu, utkání bylo vyrovnané se šancemi na obou stranách, ani jednomu družstvu se však branku vstřelit nepodařilo.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - VOŠ Roudnice nad Labem 3:0 (2:0)
Náš soupeř se představil jako celek snaživý, v poli byla hra vyrovnaná, ale v koncovce byli důraznější naši dorostenci a tak utkání nakonec skončilo zaslouženým vítězstvím našeho družstva. Dvě branky dal Maňas, jednu přidal Janda.

FK Mladá Boleslav „A"žáci se ve dnech 9.-10.2.2007 zúčastnili finálového turnaje halové sezóny ČMFS starších žáků, které se konalo v Třebíči. Po velmi dobrém vstupu do turnaje, když jsme dokázali dvě úvodní utkání vyhrát, přišli dvě sobotní porážky a o našem konečném pěkném 2.místě rozhodlo vítězství v závěrečném zápase s Jihlavou.

Výsledky FKMB :
FKMB - FC Tescoma Zlín 3:2 branky : Dragoun 2, Miler
FKMB - SK Motorlet Praha 4:2 branky : Sedláček 2, Šťastný 2
FKMB - FK AS Pardubice 1:5 branka : Konejl
FKMB - FC Baník Ostrava 3:7 branky : Dragoun 3
FKMB - FC Vysočina Jihlava 5:2 branky : Šťastný 2, Dragoun, Sedláček, Říha

FK Mladá Boleslav „B"žáci - SK Motorlet Praha 0:2 (0:1)
„B" žáci sehráli v minulém týdnu dvě přípravná utkání, v tom prvním jsme podlehli týmu SK Motorlet, a to ve vyrovnaném utkání, ve kterém jsme nedokázali proměnit brankové příležitosti, které jsme si v průběhu utkání vypracovali. Kvalita hry je ovlivněna absencí některých klíčových hráčů.

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav „B"žáci 3:2 (0:1)
V I.půli to byl z naší strany dobrý výkon, z vytvořených šancí jsme proměnili jednu ve vedoucí branku utkání. Po změně stran jsme v úvodu nepřidali z dalších možností další branku a naopak domácí po chybě středu obranu skóre srovnali. Další branky jsme obdrželi po chybách ve středu hřiště a špatném zajištění.

FK Mladá Boleslav „C"žáci se ve dnech 9.-10.2.2007 zúčastnili finálového turnaje halové sezóny ČMFS mladších žáků, tento turnaj probíhal ve Svitavách. Po jediném zaváhání v utkání s 1.FC Brno naše družstvo podávalo v průběhu turnaje výborné výkony a po dramatickém vítězství s FC Baník Ostrava naši mladší žáci turnaj vyhráli.

Výsledky FKMB :
FKMB - FC Tescoma Zlín 3:0 branky : Koštíř, Hodač, Eliáš
FKMB - FK Tábor 6:3 branky : Koštíř 2, Hodač 2, Musil, Lakatoš
FKMB - SK Slavia Praha 4:1 branky : Koštíř 2, Eliáš, Vraštil
FKMB - 1.FC Brno 0:3
FKMB - FC Baník Ostrava 3:2 branky : Koštíř, Eliáš, Vraštil

Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen boleslavský Marek Koštíř.

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav „D"žáci 1:2 (1:0)
V dalším utkání v rámci zimní přípravy se naši „D" žáci utkali se svým soupeřem z Jablonce nad Nisou, kterého jsme v průběhu utkání herně předčili, gólově jsme se prosadili až po změně stran, kdy o našem vítězství rozhodly góly Tanečka a Nedošetka. Další možnosti ke skórování zůstaly nevyužity.

FK Mladá Boleslav „E"žáci se v sobotu zúčastnili halového turnaje v Mladé Boleslavi a po níže uvedených výsledcích skončili naše dvě družstva na konečném 5.místě a 10.místě.
Výsledky družstev FKMB v turnaji :
FKMB I. - Venglošova akademie 1:0
FKMB I. - AC Sparta Praha 1:5
FKMB I. - SK Junior Teplice 3:4
FKMB I. - FC Slovan Liberec 5:3
FKMB I. - SK Slavia Praha 3:2 na pok.kopy /utkání o 5.-6.místo/

FKMB II. - FC Hradec Králové 0:1
FKMB II. - SK Slavia Praha 2:3
FKMB II. - FK Jablonec 97 1:2
FKMB II. - FK Meteor Praha VIII. 0:1
FKMB II. - Venglošova akademie 1:6 /utkání o 9.-10.místo/

FK Mladá Boleslav „E"žáci - FK Sedmihorky 1:0 (1:0)
V neděli sehrálo družstvo „E" žáků přípravné utkání s mladšími žáky Sedmihorek a o výsledku tohoto zápasu rozhodla jediná branka z úvodu utkání, kterou vstřelil Vodháněl.

Výsledky družstev minikopané :

Družstvo FK Mladá Boleslav roč.98 se o víkendu zúčastnilo halového turnaje v Jablonci nad Nisou. V konečném účtování jsme na turnaji obsadili 8.místo po těchto výsledcích :

FKMB - SK Slavia Praha 0:0
FKMB - FK Trutnov 6:0
FKMB - FC Slovan Liberec 1:4
FKMB - ABC Bráník 0:1
FKMB - FK Náchod 1:3 /utkání o 7.-8.místo/

Fanshop banner