Středeční závěr B skupiny Tipsport Cupu za přítomnosti nejlepšího trenéra 2006 Lavičky
Klub

Středeční závěr B skupiny Tipsport Cupu za přítomnosti nejlepšího trenéra 2006 Lavičky

Redakce

Závěrečné utkání B skupiny Tipsport Cupu FC Slovan Liberec - FC Vysočina Jihlava se hraje ve středu 7. února od 15 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu městského stadionu v Mladé Boleslavi. Pokladny u hlavního vstupu do areálu městského stadionu z ulice U stadionu budou otevřené 45 minut před zahájením utkání. Ke vstupence za 40,- Kč je zdarma zpravodaj a sázecí tiket Tipsportu. Zlevněné vstupné pro důchodce, osoby ZTP a mládež ve věku od 11 do 17 let se prodává za 20,- Kč. Děti do 10 let věku mají vstup zdarma. Tradiční občerstvení je zajištěno z mobilního karavanu u hřiště.

Ve střetnutí s úřadujícím českým mistrem a aspirantem postupu z druhé do první ligy uvidí diváci několik fotbalových osobností. Především na liberecké lavičce nejlepšího českého trenér roku 2006 Vítězslava Lavičku. V liberecké záloze hraje Ančic, o kterého má velký zájem Sparta Praha, v obraně Brezinský, jenž v uplynulé sezóně kopal v Mladé Boleslavi, v útoku Nezmar, který se do severočeské sestavy vrátil ze slovenského angažmá.
Jihlavský tým diriguje Milan Bokša, někdejší trenér Mladé Boleslavi, a v útoku obstarává většinu střelby zkušený kanonýr Faldyna.
Liberec už ani prohra nesesadí z druhé příčky B skupiny, neboť je lepší ve vzájemné bilanci s Hradcem Králové. Podobně Jihlavu ani výhra neposune před Jablonec, i tak o ní jistě bude usilovat, aby nezůstala jediným týmem v turnaji bez vítězství.

Tabulka B skupiny Tipsport Cup
1. Mladá Boleslav 3 0 1 6:3 9
2. Liberec 2 0 1 4:2 6
3. Hradec Králové 2 0 2 4:6 6
4. Jablonec 1 1 2 6:7 4
5. Jihlava 0 1 2 1:3 1

Fanshop banner