Nejbližší zápasový program zhuštěný do dvou dnů uprostřed týdne
Klub

Nejbližší zápasový program zhuštěný do dvou dnů uprostřed týdne

Redakce

Nejbližší zápasový program mladoboleslavských fotbalistů je soustředěný do dvou po sobě jdoucích dnů a přesto do různých kalendářních měsíců. Ve středu 31. ledna od 11 hodin přátelské utkání SK Slavia Praha - FK Mladá Boleslav, ve čtvrtek 1. února od 15 hodin utkání Tipsport Cupu FK Mladá Boleslav - FC Vysočina Jihlava.

Čtvrteční střetnutí s druholigovým soupeřem bude pro FK Mladá Boleslav derniérou v letošním Tipsport Cupu. Poté se Uhrinův tým střetne ještě se dvěma celky z nižších soutěží (Slovan Varnsdorf a Baník Sokolov) a odletí 8. února k hernímu soustředění na Kypr.
Nejbližší boleslavský soupeř, FC Vysočina Jihlava, absolvoval opožděný vstup do Tipsport Cupu v neděli 28. ledna na mladoboleslavské umělé trávě.
V utkání FC Vysočina Jihlava - FK Jablonec 1:1 viděli diváci první remízu v dosavadním programu B skupiny, přičemž prvoligový Jablonec měl více šancí strhnout vítězství na svoji stranu. Druholigový soupeř ho však zaskočil gólem z první akce utkání, kdy se ve 2. minutě trefil k pravé tyči jihlavský kanonýr Faldyna. Vyrovnání bylo velmi kuriózní. V 64. minutě náhradní jihlavský gólman Tulis vykopával od vlastní branky tak nešikovně, že nastřelil záda nic netušícího jabloneckého útočníka Svátka a od něho se míč odkutálel do branky. Utkání před osmdesáti diváky rozhodoval Mencl.

Mladá Boleslav je po polovině programu B skupiny Tipsport Cupu stále v jejím čele. Dosud hráli Mladá Boleslav - Hradec Králové 2:0, Mladá Boleslav - Liberec 2:0, Jablonec - Hradec Králové 2:3, Mladá Boleslav - Jablonec 1:3, Jihlava - Jablonec 1:1.
Skupina B Tipsport Cup:
1. Mladá Boleslav 2 0 1 5:3 6
2. Jablonec 1 1 1 6:5 4
3. Hradec Králové 1 0 1 3:4 3
4. Jihlava 0 1 0 1:1 1
5. Liberec 0 0 1 0:2 0

Program zbývajících utkání B skupiny:
Středa 31. ledna od 15 hodin Hradec Králové - Liberec
Čtvrtek 1. února od 15 hodin Mladá Boleslav - Jihlava
Sobota 3. února od 10,30 hodin Jablonec - Liberec
Sobota 3. února od 13 hodin Hradec Králové - Jihlava
Středa 7. února od 15 hodin Liberec - Jihlava

Pouze vítěz skupiny postupuje do další fáze zimního turnaje, kterou je semifinále v sobotu 10. února a hned následující neděli 11. února je finálové vyvrcholení Tipsport Cupu. Šanci vyhrát B skupinu má stále všech pět týmů.

Fanshop banner