Martin Kučera a Radim Nečas reprezentují Česko
Klub

Martin Kučera a Radim Nečas reprezentují Česko

Redakce

Mladá Boleslav má zastoupení ve dvou mládežnických reprezentačních výběrech, které na počátku února odlétají do Španělska a na Kanárské ostrovy, kde se zúčastní fotbalových turnajů s celky odpovídající věkové kategorie. V reprezentaci sedmnáctiletých je Martin Kučera a v reprezentaci devatenáctiletých Radim Nečas.

V reprezentačním výběru sedmnáctiletých trenéra Ivana Kopeckého patří boleslavský Martin Kučera s osmi starty již k těm ostřílenějším fotbalistům. Více reprezentačních startů mají jenom dva spoluhráči Marek Štěch (15) z West Ham United a Miroslav Štěpánek (11) z Hamburger SV. Dorostenecká reprezentace sedmnáctiletých absolvuje turnaj na východním pobřeží Pyrenejského poloostrova ve španělském La Manga. Postupně nastoupí v pondělí 5. února proti Nizozemsku, ve středu 7. února proti Polsku a v pátek 9. února proti Norsku.
Nominační pozvánku do reprezentačního týmu devatenáctiletých trenéra Augustina Chromého obdržel boleslavský Radim Nečas. V osmi reprezentačních zápasech vstřelil dva góly, přičemž více dal jenom kanonýr tohoto výběru liberecký Blažek, jenž se trefil šestkrát v šestnácti utkáních. Česká reprezentace devatenáctiletých na turnaji v Gran Canaria hraje v úterý 6. února proti výběru Kanárských ostrovů, ve středu 7. února proti Dánsku a v pátek 9. února proti Španělsku.
Z Prahy odlétají sedmnáctiletí v sobotu 3. února, devatenáctiletí o den později v neděli 4. února a zpět do Česka se obě reprezentace vracejí v sobotu 10. února.

Fanshop banner