Tipsport Cup pokračuje, Boleslav hraje s Jabloncem
Klub

Tipsport Cup pokračuje, Boleslav hraje s Jabloncem

Redakce

Poslední lednový víkend jsou v Mladé Boleslavi na programu dvě utkání B skupiny zimního turnaje Tipsport Cup. V sobotu 27. ledna od 10,30 hodin utkání FK Mladá Boleslav - FK Jablonec, v neděli 28. ledna od 11 hodin utkání FC Vysočina Jihlava - FK Jablonec. Pokladny u hlavního vstupu do areálu městského stadionu z ulice U stadionu budou otevřené 45 minut před zahájením utkání. Ke vstupence za 40,- Kč je zdarma zpravodaj a sázecí tiket Tipsportu. Zlevněné vstupné pro důchodce, osoby ZTP a mládež ve věku od 11 do 17 let se prodává za 20,- Kč. Děti do 10 let věku mají vstup zdarma. Tradiční občerstvení je zajištěno z mobilního karavanu u hřiště.

Mladá Boleslav po dvou sehraných utkáních jasně vede pořadí B skupiny bez ztráty bodu a bez inkasovaného góly. Trenér Uhrin má k dispozici téměř kompletní hráčský kádr mimo rekonvalescenta Tomáše Poláčka. Jablonečtí zatím sehráli jenom jedno utkání a překvapivě v něm prohráli s druholigovým Hradcem Králové 2:3. Divákům se tentokrát představí v obou víkendových dnech. V jabloneckém mužstvu vedeném Petrem Radou, který je zároveň asistentem trenéra české reprezentace Karla Brücknera, hrají například exreprezentant Miroslav Baranek, jenž působil ve Spartě a také v Mladé Boleslavi, ligový i reprezentační kanonýr David Lafata, německou bundesligou protřelý obránce Milan Fukal, jenž hrával za Spartu i českou reprezentaci, a jako čerstvá posila navrátilec z ruského Petrohradu Jan Flachbart, mladoboleslavský odchovanec.
V nedělním dopoledni do Tipsport cupu konečně vstoupí Jihlava pod trenérským vedením Milana Bokši, který spolu s Ludvíkem Zajícem přivedl před třemi roky FK Mladá Boleslav do první ligy. Na jaře o podobný kousek bude usilovat právě s Jihlavou, jejímž letošním cílem je postup z druhé ligy do nejvyšší soutěže. Jihlava zatím v Tipsport Cupu neodehrála ani jedno utkání. Její středeční duel s Mladou Boleslaví byl odložen na 1. února, neboť Jihlavské uprostřed uplynulého týdne nepustila z Vysočiny sněhová kalamita. „Hřiště bylo připravené ve středu i každý jiný den v uplynulém týdnu," zdůraznil správce městského stadionu Vladimír Sedláček, že jeho partu sníh nezaskočil. „O víkendu bude hřiště s umělou trávou také v pořádku," dodal Sedláček.

Fanshop banner