V Tipsport Cupu hraje Mladá Boleslav s Jihlavou
Klub

V Tipsport Cupu hraje Mladá Boleslav s Jihlavou

Redakce

Zimní turnaj Tipsport Cup pokračuje v B skupině ve středu 24. ledna od 15 hodin na umělé trávě mladoboleslavského městského stadionu utkáním FK Mladá Boleslav - FC Vysočina Jihlava. Pro diváky budou otevřené pokladny u zmodernizovaného hlavního vstupu z ulice U stadionu 45 minut před zahájením utkání. Ke vstupence za 40,- Kč je zdarma zpravodaj a sázecí tiket Tipsportu. Zlevněné vstupné pro důchodce, osoby ZTP a mládež ve věku od 11 do 17 let se prodává za 20,- Kč. Děti do 10 let věku mají vstup zdarma. Tradiční občerstvení je zajištěno z mobilního karavanu u hřiště.

Mladá Boleslav po dvou sehraných utkáních jasně vede pořadí B skupiny bez ztráty bodu a bez inkasovaného góly. Její středeční soupeř Jihlava zatím v letošním Tipsport Cupu ještě nehrála. S jihlavským týmem přijede do Mladé Boleslavi trenér Milan Bokša, který spolu s Ludvíkem Zajícem přivedl před třemi roky FK Mladá Boleslav do první ligy. Na jaře o podobný kousek bude usilovat s Jihlavou, jejímž letošním cílem je postup z druhé ligy do nejvyšší soutěže.

Další zápasy Tipsport Cupu se hrají v nejbližším víkendu, kdy se na mladoboleslavské umělé trávě dvakrát představí jablonecké mužstvo. V sobotu 27. ledna od 10,30 hodin je na programu utkání FK Mladá Boleslav - FK Jablonec a v neděli 28. ledna od 11 hodin utkání FC Vysočina Jihlava - FK Jablonec.

Fanshop banner