Pozvánka na fotbalovou sobotu
Klub

Pozvánka na fotbalovou sobotu

Redakce

Dvojzápas turnaje Tipsport Cup a utkání Zimní ligy jsou aktuální fotbalové nabídky. V sobotu 20. ledna nejprve od 10,30 hodin hraje Mladá Boleslav se Slovanem Liberec a krátce po skončení tohoto utkání od 13 hodin se střetnou Jablonec s Hradcem Králové. Obě utkání Tipsport Cupu se hrají na umělé trávě v areálu městského stadionu. V sobotním dopoledni hraje své třetí utkání Zimní ligy FK Mladá Boleslav„B" proti divizní Dobrovici od 11 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu 9. základní školy zvané Pastelka.

Ke vstupence na utkání turnaje Tipsport Cupu dostane každý zájemce zdarma tiket, když si ho u pokladny při vstupu na městský stadion vyžádá. Případnou výhru si následně vyzvedne v kterékoliv provozovně Tipsportu. Samozřejmosti je ke vstupence zdarma přidávaný zpravodaj Tipsport Cupu a u hrací plochy připravené občerstvení.

Z rozpisu mladoboleslavské B skupiny je dosud odehrané jenom jedno utkání, ve kterém před týdnem Mladá Boleslav zdolala Hradec Králové 2:0. Další dvě utkání jsou na programu tuto sobotu 20. ledna. Liberečtí přijedou jistě s myšlenkami na odvetu za čerstvou prohru s Mladou Boleslaví na halovém turnaji v Sazka Aréně v boji o třetí místo. Zajímavý fotbal slibuje i druhý zápas, neboť Hradec Králové bude jistě toužit napravit nepovedený vstup do Tipsport Cupu. Z dvougólové porážky od Mladé Boleslavi byl hradecký trenér Klusáček velmi roztrpčený. Po sobotě zůstane jediná druholigová Jihlava mužstvem bez zápisu do výsledkové listiny Tipsport Cupu. Vstup do turnaje si odbude až ve středu 24. ledna proti Mladé Boleslavi.
Mužstvo trenérů Kokošky a Tymicha FK Mladá Boleslav „B" v Zimní lize odehrálo již dvě utkání. V prosincovém termínu podlehlo jablonecké rezervě 0:1 a v sobotu 13. ledna remizovalo s libereckou rezervou 1:1, když o výhru přišlo nešťastně těsně před koncem zápasu. Sobotní střetnutí s Dobrovicí bude jistě zajímavou konfrontací schopností boleslavských mladíků s ambiciózním účastníkem divizní soutěže.

Fanshop banner