Minimální změny v Uhrinově kádru
Klub

Minimální změny v Uhrinově kádru

Redakce

Změny v mladoboleslavském hráčském kádru jsou minimální. Není se co divit, vždyť období vyhrazené na realizaci přestupů či hostování trvá do konce února a fotbalisté i kluboví činovníci zvažují každý krok bez ukvapení. Nejčerstvější informace praví, že boleslavského Šmerdu chce vyzkoušet Příbram, naopak Mladá Boleslav má zájem otestovat sokolovského Dittricha.

Pětadvacetiletý záložník Jaroslav Dittrich z druholigového Baníku Sokolov by měl do Mladé Boleslavi přijít na zkušenou v příštím týdnu. Je odchovancem pardubického fotbalu a zatím nemá prvoligové zkušenosti. Hrál druhou ligu v Pardubicích a nyní v Sokolově pod trenérem Půlpitem, který před čtyřmi roky působil také v Mladé Boleslavi.
Smolný začátek letošní zimní přípravy měli Jaromír Šmerda a Jiří Vít. Šmerdovi v úvodním utkání Tipsport cupu v sobotu 13. ledna proti Hradci Králové protihráč zlomil nos a přerazil dva přední zuby. Trénovat začal až v polovině tohoto týdne. „Šmerdovi jsme povolili trénování v Příbrami a pokud hráč a klub projeví zájem, začneme jednat o případném Šmerdově působení v příbramském mužstvu," uvedl sportovní ředitel FK Mladá Boleslav Zdeněk Kudela. V Příbrami už je na hostování do konce letošního června další mladoboleslavský hráč Martin Sviták, jenž v podzimní sezóně patřil do základní příbramské sestavy. Smůla provází Jiřího Víta, který si obnovil svalové zranění, jež utrpěl v posledním loňském mistrovském utkání v Olomouci a tak v současnosti vypadl z tréninkové činnosti. Dalšími marody jsou Marek Kulič a Martin Abraham. Oba již opustili nymburské kondiční soustředění. Kulič je momentálně v rekonvalescenci s bolavými třísly a Abraham přerušil přípravu kvůli svalovému zranění.

Fanshop banner