V tréninkovém utkání padlo devět gólů
Klub

V tréninkovém utkání padlo devět gólů

Redakce

Ve středečním odpoledni druhá tréninková fáze účastníků nymburského soustředění měla podobu modelového utkání na dvě branky. Hrálo se na hřišti s kvalitním přírodním trávníkem na tři třetiny po patnácti minutách s drobnými úpravami pravidel. Spočívaly v omezení počtu přihrávek nebo v zákazu přihrávek dozadu a podobně. Příslušnou změnu trenér Uhrin vyhlásil vždy v kratičké občerstvovací pauze mezi třetinami. Padlo devět gólů, jeden hezčí než druhý.

Tým v oranžových barvách hrál v sestavě Miller - Brunclík, Rajnoch, Rolko, Palát - Nečas, Abraham, Poláček - Mikolanda, Pecka. Tým v modrých barvách začal v rozestavení Kučera - Kysela, Ševinský, Pára, Nesvadba - Ordoš, Matějovský, Fabián - Holub, Sedláček. Třetí brankář Šeda trénoval mimo s asistentem Juskou, Kulič nebyl přítomen.
Oranžoví začali pěkně svižně a získali rozhodující třígólový náskok. Nejprve po Peckově rohu Palátova hlavička proklouzla Kučerovi do sítě. Vzápětí úspěšně pálil po zemi Abraham. A protože Holubův gól do Millerovy sítě trenér Uhrin v roli sudího neuznal kvůli ofsajdu a o chvíli později po Palátově centru se v pádu úspěšně položil do hlavičky Pecka, vedl oranžový tým 3:0. Skóre první třetiny uzavřel Matějovský výstavní pumelicí do vigle překvapeného Millera a strany se měnily za stavu 3:1.
Do druhé třetiny Šeda vystřídal v oranžové brance Millera a v modrém rozestavení si prohodili posty Sedláček s Ordošem. Na 4:1 zvýšil povedenou ranou Rajnoch, ale potom se rozdováděl Holub. Nejprve snížil z penalty a vzápětí zakončil kombinační akci gólovou střelou bez přípravy. Za stavu 4:3 minul Šedovu branku a promarnil tak vyrovnání a vlastní čistý hattrick.
Ve třetí třetině Miller nahradil Kučeru v modré brance, jinak zůstaly sestavy bez změn. V plíživém smrákání, kdy se slunce už opíralo o horizont, padly jen dva góly a oba za Millerova záda. Nedlouho po zahájení hry se trefil z dálky Abraham, který později připravil střeleckou pozici pro Poláčka, jenž završil vítězství oranžové sestavy na jednoznačný stav 6:3.

Fanshop banner