Juniorka v Zimní lize získala první bod
Klub

Juniorka v Zimní lize získala první bod

Redakce

Mladoboleslavská juniorka remizovala s rezervním libereckým týmem 1:1 a připsala si první bod do statistiky Zimní ligy. V prosincovém úvodním utkání této nemistrovské soutěže prohrála s jabloneckou rezervou 0:1 a v nejbližším víkendu ji čeká střetnutí s Dobrovicí.

Utkání se hrálo v sobotu 13. ledna odpoledne na umělé trávě v areálu mladoboleslavského městského stadionu. První poločas byl obraz hry hodně rozháraný a tím pádem i bez výrazných gólových příležitostí. Ve druhém poločase se zlepšil především boleslavský tým, což korunoval parádní trefou Martin Herman. Po jeho gólu měla boleslavská juniorka další šance, ale nedala ani jednu a výhru si nepojistila. Naopak v samém závěru se Libereckým podařilo z ojedinělé akce vyrovnat.
Sestava FK Mladá Boleslav „B": Michňa - Kalíšek, Pára, Doležal, Horák - Žáček (46. Mulač), M. Sedláček, Svoboda (46. Tuma), Fabián (65. Gögh) - Schubert, Herman.
Další utkání Zimní ligy hraje FK Mladá Boleslav„B" proti divizní Dobrovici v sobotu 20. ledna od 11 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu 9. základní školy zvané Pastelka.

Fanshop banner