Dorostenci ze čtyř utkání vyhráli jenom jedno
Klub

Dorostenci ze čtyř utkání vyhráli jenom jedno

Redakce

Ve víkendových dnech 13. a 14. ledna sehrála dorostenecká družstva FK Mladá Boleslav různých věkových kategorií čtyři přípravná utkání. Družstva „A" i „C" dorostu podlehla soupeřům z pražské Slavie, prohrál i „D" dorost s Motorletem. Z výhry se radoval pouze „B" dorost, když jasně přehrál své vrstevníky z pražského Motorletu.

SK Slavia Praha - FK Mladá Boleslav „A" 2:0 (1:0)

Boleslavští dorostenci sehráli své první přípravné utkání v novém roce v pražském Edenu s extraligovým dorostem Slavie. Po velmi špatném výkonu v prvním poločase hru po přestávce vyrovnali díky zvýšenému týmovému úsilí našeho. Slávisté se dostali ve 30. minutě do vedení, boleslavský Kučera měl možnost ve druhém poločase vyrovnat z pokutového kopu, ale neproměnil ho. Slavisté v závěru utkání naopak pokutový kop proměnili a zvýraznili své vítězství na dvougólový rozdíl.

FK Mladá Boleslav „B" - SK Motorlet Praha 3:0 (2:0)

Hrálo se na umělém trávníku v areálu mladoboleslavského městského stadionu a pro hráče z boleslavského „B" dorostu to bylo úvodní utkání v rámci zimní přípravy. Na dobrém tempu se podíleli oba celky a proti kvalitnímu soupeři se střelecky prosadili boleslavští Kubát, Tomášek a Synek.

FK Mladá Boleslav „C" - SK Slavia Praha 0:3 (0:0)

Po vyrovnaném prvním poločase, který Boleslavští odehráli s extraligovým mladším dorostem Slavie v dobrém tempu, se po změně stran Pražané prosadili. Vyšlo jim totiž vystřídání některých hráčů a ti se nakonec přičinili o výrazný rozdíl ve skóre. V mladoboleslavském dresu tři velké příležitosti neproměnil Rýdl.

FK Mladá Boleslav „D" - SK Motorlet Praha 0:1 (0:1)

Také „D" dorost sehrál první přípravné utkání nové sezóny na umělé trávě v areálu mladoboleslavského městského stadionu. Ve vyrovnaném střetnutí měli více brankových šancí boleslavští dorostenci, ale v koncovce se neprosadili. Hosté jedinou branku utkání dali po ojedinělé akci.

Fanshop banner