Začaly nymburské galeje
Klub

Začaly nymburské galeje

Redakce

V pondělním ránu 15. ledna se Uhrinův tým v počtu dvaadvaceti hráčů přesunul z Mladé Boleslavi do Nymburka, kde v tamním známém sportovním centru stráví kondičním tréninkem celý týden. Do Mladé Boleslavi se vrátí v sobotu 20. ledna k utkání s Libercem v rámci Tipsport cupu. Hraje se na umělé trávě v areálu mladoboleslavského městského stadionu.

Na nymburské kondiční soustředění odjeli brankáři Miller, Kučera, Šeda, obránci Palát, Rajnoch, Rolko, Ševinský, Nesvadba, středoví hráči Kysela, Matějovský, Poláček, Abraham, Nečas, Brunclík, Ordoš, útočníci Mikolanda, Holub, Sedláček, Kulič, Pecka a také osmnáctiletí dorostenci Pára a Fabián. Už v pondělním dopoledni je čekal první trénink, odpoledne terénní výběh a po regeneračním pobytu v bazénu večerní třetí tréninková fáze v posilovně. Obdobné třífázové zatížení mají fotbalisté na programu každý den nymburského pobytu. „Cíle je zvýšit vytrvalost a odolnost hráčů," naznačil náplň nymburských galejí trenér Uhrin.
Z Nymburka se Uhrinův tým vrátí v sobotním ránu rovnou k utkání Tipsport Cupu. Na umělé trávě v areálu městského stadionu hraje Mladá Boleslav se Slovanem Liberec v sobotu 20. ledna dopoledne od 10,30 hodin a po jeho skončení odpoledne od 13 hodin Tipsport Cup na mladoboleslavské umělé trávě pokračuje utkáním Jablonec - Hradec Králové.

Fanshop banner