Brezinský boleslavskému tréninku jen přihlížel
Klub

Brezinský boleslavskému tréninku jen přihlížel

Redakce

Čtvrthodinku po zahájení úvodního tréninku zimní přípravy zabrzdila u hřiště octavie a za jejím volantem seděl Miloš Brezinský. Je opět hráčem Slovanu Liberec a hostování v Mladé Boleslavi mu skončilo s posledním dnem roku 2006. A protože liberecký tým začíná trénovat až v pátek, přijel se podívat na začátek mladoboleslavské přípravy.

Za který tým bude na jaře hrát? „S největší pravděpodobností za Liberec, kde mám ještě dva roky smlouvu," odpověděl vysoký stoper, který v uplynulém roce patřil k základním stavebním kamenům Uhrinovy obranné linie. Ale protože z libereckého týmu odchází na zahraniční angažmá stoper Zápotočný, tak podle očekávání nebude Brezinského hostování v Mladé Boleslavi pokračovat. „Nedá se nic dělat, musíme se s tím vyrovnat," prohlásil trenér Uhrin a dodal, že s odchodem Brezinského tak trochu počítal. Na otázku, zda náhradu za Brezinského bude klub řešit z vlastních kádrových zdrojů nebo angažováním jiného zkušeného stopera, Uhrin odpověděl, že je dost času, neboť do konce zimní přípravy i přestupního termínu je ještě daleko.
„Za Mladou Boleslav jsem hrál rok a půl, zvykl jsem si tady a byl velmi spokojený,"
ohlížel se Miloš Brezinský s neskrývanou nostalgií za mladoboleslavským angažmá. A kdyby si mohl svobodně vybrat mezi Mladou Boleslaví a Libercem, který klub by si zvolil? „K tomu se nechci vyjadřovat," zašeptal rozpačitě. V libereckém dresu proti Mladé Boleslavi nastoupí už v sobotním halovém turnaji v Sazka Aréně a o týden později v utkání zimního turnaje Tipsport Cup. V mladoboleslavském dresu proti Liberci nehrál ani jednou, protože taková byla dohoda mezi kluby v rámci podmínek hostování.

Fanshop banner