Informace pro rodiče předškolních dětí
Klub

Informace pro rodiče předškolních dětí

Redakce


Vážení rodiče,
chceme Vás touto cestou informovat o záměrech FK Mladá Boleslav a.s. z hlediska výchovy talentované mládeže na území města Mladá Boleslav a přilehlého okolí.


Od školního roku 2006/2007 funguje projekt tzv. fotbalové akademie, v rámci které byla otevřena při 9.ZŠ Pastelka 1.třída, do které byli zařazeni pohybově nadané děti, které by se později měly specializovat na fotbal a počínaje 5.třídou ZŠ se zařadit do klasické sportovní třídy. Třída bude třetinově doplněna o pohybově nadaná děvčata, jejichž specializací by poté měl být basketbal. Výuka je obohacena o hodiny tělesné výchovy nad rámec výuky v jiných 1.třídách, je vedena profesionálními trenéry mládeže.
Naším zájmem je i v tomto roce oslovit Vás, rodiče pohybově nadaných dětí z Mladé Boleslavi a okolí a pozvat Vás na nábor, který se uskuteční v úterý 16.ledna 2007 od 16.00 hodin v hale 9.ZŠ Pastelka. Sraz zájemců v 15.30 hodin ve vestibulu 9.ZŠ Pastelka. Chceme Vás na této akci podrobně seznámit s našimi záměry a se zkušenostmi, které jsme získali v průběhu prvního roku výše uvedeného projektu. Přijďte mezi nás a vybavte své děti na uvedenou akci sportovní výstrojí.

Veškeré bližší informace Vám poskytnou níže uvedené kontaktní osoby.

kontaktní osoby za mládežnický úsek :

Stanislav Bejda - vedoucí trenér sportovních tříd
tel. mobil +420 603 895 242
e-mail : s.bejda@centrum.cz

Michael Doležal - sekretář mládeže
Tel. mobil +420 737 270 827
e-mail : michal.dolezal@fkmb.cz

Fanshop banner