Uhrin naplánoval fotbalistům náročný zimní program
Klub

Uhrin naplánoval fotbalistům náročný zimní program

Redakce

Čtrnáct utkání v sedmi týdnech sehrají fotbalisté Mladé Boleslavi v rámci zimní přípravy. Navíc se zúčastní prestižního halového turnaje v Praze a absolvují dvě soustředění. Lednové v polabském Numburku a únorové na středomořském ostrově Kypr.

Poprvé v novém kalendářním roce 2007 se fotbalisté s trenéry sejdou ve středu v deset hodin dopoledne na městském stadionu v Mladé Boleslavi. V nejbližší sobotě 13. ledna je čeká vstupní utkání do zimního turnaje Tipsport cup, ve kterém se střetnou s druholigovým Hradcem Králové na hřišti s umělou trávou v areálu mladoboleslavského městského stadionu. V sobotním odpoledni a v následné neděli ještě absolvují halový turnaj pod střechou pražské Sazka Aréna.
V pondělí 15. ledna mladoboleslavský tým odcestuje do sportovního centra v Nymburku k pětidennímu kondičnímu soustředění. Vrátí se v pátek 19. ledna. Hned v sobotním dopoledni 20. ledna se Mladá Boleslav střetne se Slovanem Liberec na domácí umělé trávě. Následují tréninky v domácím prostředí a další utkání v rámci zimního turnaje Tipsport Cup na umělé trávě v areálu mladoboleslavského městského stadionu. Ve středu 24. ledna s druholigovou Jihlavou a v sobotu 27. ledna s ligovým Jabloncem. Ve středu 31. ledna jede Mladá Boleslav do Prahy, kde na Strahově hraje přátelsky se Slavií. Další dvě přátelská utkání hraje v domácím prostředí v sobotu 3. února s třetiligovým Varnsdorfem a ve středu 7. února s druholigovým Sokolovem.
Ve čtvrtek 8. února odletí mladoboleslavští fotbalisté na Kypr, kde absolvují desetidenní kamp s herním zaměřením. To znamená, že trénování na kvalitních přírodních trávnících doplní tři až čtyři přípravná utkání se zahraničními soupeři. Po návratu z kyperského soustředění má Mladá Boleslav na programu ještě tři přátelská utkání před jarní ligovou premiérou, kterou bude v neděli 11. března zápas na hřišti Viktorie Plzeň.

Fanshop banner