Trenér Dušan Uhrin: Rád bych udržel úspěšný tým pohromadě
Klub

Trenér Dušan Uhrin: Rád bych udržel úspěšný tým pohromadě

Redakce

Trenér FK Mladá Boleslav Dušan Uhrin neskrývá, že k úplné spokojenosti nad uplynulým rokem 2006 mu schází postup ze základní skupiny poháru UEFA a lepší postavení v tuzemské Gambrinus lize. Přesto má o svých hráčích vysoké mínění, neboť pro další boje si přeje především udržení současného kádru pohromadě.

Trenér Dušan Uhrin si v průběhu roku 2006 užil opakovaně fotbalové radosti, ale při celkovém hodnocení neskrýval zklamání. „Nejspokojenější jsem byl po výhře nad Libercem zaručující druhé místo v ligovém pořadí a potom po postupu přes Olympique Marseille. Ale po skončení sezóny se ve mně mísí vzpomínky na tyto příjemné pocity se zklamáním, že jsme nepostoupili ze skupiny UEFA do jarní fáze evropského poháru a neudrželi lepší postavení v popředí ligy," vyznal se Uhrin.
Vánoční svátky si užíval v Praze, ale v následujících volných dnech si neodpustil lyžařský výlet do Alp. Po silvestrovském přípitku v kruhu svých nejbližších už začne přemýšlet nad zimní přípravou. Začne 10. ledna, kdy se trenéři s hráči sejdou poprvé v novém roce v areálu mladoboleslavského městského stadionu. Její součástí bude kondiční soustředění v Nymburku, kvalitní halový turnaj v pražské Sazka Aréně, fotbalová utkání v rámci Tipsport cupu na umělém trávníku v areálu mladoboleslavského městského stadionu a desetidenní herní kamp na Kypru, kam mužstvo odcestuje 8. února a kde sehraje tři až čtyři mezinárodní střetnutí. A s jakým kádrem Uhrin přípravu absolvuje? „Hráče, kteří pro Mladou Boleslav dosud hodně udělali, se budeme snažit udržet," naznačil Uhrin, že jeho prioritním zájmem je udržet úspěšný tým pohromadě. Tím ovšem nevylučuje případná posílení.

Fanshop banner