První výhra ve skupině by znamenala postup
Klub

První výhra ve skupině by znamenala postup

Redakce

V základní skupině Mladá Boleslav ještě nevyhrála. Sice předvedla kvalitní výkony ve třech dosavadních utkáních, ale s řeckým Panathinaikos Atény doma smůlovatě prohrála 0:1, na hřišti rumunského Rapidu Bucurest nevyužila převahu v první poločase a pouze remizovala 1:1 a v druhém domácím střetnutí s francouzským Paris Saint Germain i přes vytvořený tlak remizovala 0:0.

V izraelském Tel Avivu už si nemůže dovolit body ztratit. Pro postup potřebuje bezpodmínečně vyhrát, jinak se s evropským pohárem rozloučí. Utkání Hapoel Tel Aviv - FK Mladá Boleslav se bude hrát ve středečním večeru 13. prosince od 21,45 hod. (20,45 hod. středoevropského času) na trávníku telavivského Bloomfield Stadium, který má kapacitu 16 500 míst. Protože se podle požadavku UEFA hraje v pozdní hodině (ve shodnou reálnou dobu s druhým utkání ve skupině Paris SG - Panathinaikos Atény) a lístky se v Tel Avivu prodávají v cenové relaci od čtyřiceti do sto euro, nehrnou se domácí fandové do hlediště. Čtyřiadvacet hodin před výkopem bylo v předprodeji prodáno sedm tisíc vstupenek a znalci místních poměrů předpokládají, že utkání bude sledovat kolem deseti tisíc diváků přímo na stadionu. Další jistě u televizních obrazovek. A to jak v Izraeli, tak v Česku. Přímý televizní přenos na sportovním kanálu ČT4 komentuje přímo z dějiště Jaromír Bosák. Průběh utkání v on-line reportáži je tradičně připravený na tomto fotbalovém webu.
FK Mladá Boleslav pravděpodobně nastoupí ve složení: Miller - Palát, Rajnoch, Brezinský, Nesvadba - Kysela, Abraham, Matějovský, Poláček - Sedláček, Kulič.
Předpokládaná sestava Hapoel Tel Aviv: Elimelech - Haliba, Paez, Badir, Antebi - Vermot, Abuksis, Abutbul, Toema - Ogbona, Barda.

Fanshop banner