Hapoel Tel Aviv po dvou porážkách opět vyhrál
Klub

Hapoel Tel Aviv po dvou porážkách opět vyhrál

Redakce

Izraelský soupeř Mladé Boleslavi v poháru UEFA Hapoel Tel Aviv v nejvyšší domácí soutěži Ligat ha'Al poklesl z druhého na páté místo dvanáctičlenné tabulky. Pravděpodobně zaplatil daň z náročného podzimního programu obohaceného o střetnutí a cestování v rámci Poháru UEFA. Podobně jako Mladá Boleslav.

Hapoel Tel Aviv po senzační listopadové výhře na hřišti Paris Saint Germain následně v domácí lize dvakrát za sebou prohrál. Nejprve 27. listopadu na hřišti MS Ashdod 1:2 a za týden 2. prosince dokonce i doma s Maccabi Petach Tikva 0:1. Náladu si trochu vylepšil ve dvanáctém kole, když v sobotu 9. prosince na svém hřišti porazil tým z deváté ligové příčky Dnei Yehuda Tel Aviv 3:1. Takže se mu generálka na duel s Mladou Boleslaví povedla. Hapoel Tel Aviv je po dvanáctém kole na pátém místě izraelské ligy, která má dvanáct účastníků, z nichž poslední dva sestupují. Nejlepšími ligovými střelci jsou Avi Nimni z Maccabi Tel Aviv a Idan Shriki z MS Ashdod se šesti góly, kdežto nejlepším střelcem Hapoelu Tel Aviv je Elianiv Barda s pouhými třemi ligovými góly.
Utkání poháru UEFA Hapoel Tel Aviv - FK Mladá Boleslav se hraje ve středu 13. listopadu od 21,45 hodin místního času (20,45 pojizerského času) v přístavním městě Tel Aviv na Bloomfield Stadium s kapacitou 16 500 diváků.

Fanshop banner