Proti Pařížanům se všemi esy
Klub

Proti Pařížanům se všemi esy

Redakce

Dvě hodiny před výkopem byl areál městského stadionu v Mladé Boleslavi jenom spoře osvětlený a přítomno bylo více policistů a pořadatelů než diváků. Ti jistě dorazí včas a správně nažhavení, aby povzbudili mladoboleslavské fotbalisty v třetím osudovém střetu s francouzským klubem.

Ty první dva s Olympiquem Marseille zvládli znamenitě a postoupili přes tento věhlasný tým do základní skupiny Poháru UEFA. Ten aktuální s neméně slavným Paris Saint Germain potřebují také vyhrát, aby postoupili, třeba právě na úkor Pařížanů, do jarního pokračování Poháru UEFA.
Vše nasvědčuje tomu, že boleslavský kouč Dušan Uhrin vyšle do veledůležitého boje komando se všemi esy. To znamená, že navzdory spekulacím o zdravotním stavu vyběhnou na trávník Matějovský s Abrahamem, nejdůležitější články herních a taktických záměrů FK Mladá Boleslav: Miller - Ševinský, Brezinský, Rajnoch, Palát - Kysela, Matějovský, Abraham, Poláček - Kulič, Pecka.

Utkání FK Mladá Boleslav - Paris Saint Germain ve čtvrtek 30. listopadu začíná ve 20,45 hodin a jeho průběh můžete sledovat v on-line reportáži na tomto klubovém webu.

Fanshop banner