Na pohár jedeme do Zlína
Klub

Na pohár jedeme do Zlína

Redakce

Mladá Boleslav bude v dubnu příštího roku hrát ve čtvrtfinále tuzemského Poháru ČMFS se Zlínem na jeho hřišti. Rozhodlo o tom losování, které se konalo krátce před pátečním polednem v pražském sídle českého fotbalového svazu.

V pohárovém čtvrtfinále, které má v jarní termínové listině plánovanou dobu konání středu 18. dubna od 17 hodin, se střetnou dvojice: FC Viktoria Plzeň - FK Jablonec 97, FC Tescoma Zlín - FK Mladá Boleslav, FK Marila Příbram - AC Sparta Praha, SK Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko.
Mladá Boleslav se do čtvrtfinále probojovala přes třetiligový Náchod 6:2, divizní Letohrad 1:0 a druholigový Hradec Králové 4:1. Z tohoto výčtu vyplývá, že teprve ve čtvrtfinále se střetne s prvoligovým týmem. Zlín vyhrál v divizní Kroměříži 4:0, v druholigovém Třinci 2:1 a doma nad prvoligovou Ostravou 1:0.
Čtvrtfinále se hraje na jedno utkání, vítězové postupují do semifinále, které se hraje 9. května. Termín finále Poháru ČMFS je 23. květen. Vítěz tuzemského poháru získává právo účasti v Poháru UEFA přímým nasazením do prvního kola.

Fanshop banner