Fotbalisty přivítalo příjemné klima
Klub

Fotbalisty přivítalo příjemné klima

Redakce

Fotbalisty Mladé Boleslavi přivítalo v Bucuresti vlídné počasí. V době příletu, to znamená hodinu po středoevropském poledni, bylo v rumunském hlavním městě polojasno a šestnáct stupňů nad nulou tepla. Za necelou hodinku se fotbalová výprava dvěma autokary s policejním doprovodem přesunula z letiště do dvou hotelů v centru města.

V bukurešťské letištní hale bezprostředně po pasové kontrole se na Dušana Uhrina vrhlo dvacet rumunských žurnalistů. Chtěli hlavně vědět, s jakou taktikou a jakým cílem Mladá Boleslav do Bucuresti přiletěla. „Hrajeme podobně ofenzivní fotbal jako Rapid a tak se diváci mohou těšit na atraktivní utkání," prohlásil do televizních kamer Uhrin a sebevědomě dodal, že Mladá Boleslav si do rumunské metropole přijela pro první vítězství do tabulky poháru UEFA. „Respektujeme sílu soupeře, ale nikoho se nebojíme, což hráči dokázali vyřazením silné Marseille, a budeme i v Bucuresti hrát na vítězství," vzkázal bukurešťskému soupeři ze třetího místa rumunské ligy boleslavský kouč. Jeden z místních novinářů se Uhrina zeptal, zda je střetnutí v Bucuresti pro Mladou Boleslav poslední nadějí na postup. „Určitě ne, protože máme před sebou další dvě utkání, ale přesto chceme v Bucuresti vyhrát."
Fotbalisté Mladé Boleslavi ve středečním podvečeru od 19 hodin absolvují trénink a ve čtvrtek večer od 20,15 hodin nastoupí k utkání třetího kola G skupiny poháru UEFA proti Rapidu Bucurest. Řídit bude trojice rakouských rozhodčích. Uvedený čas je místní, který je vůči střední Evropě posunutý o jednu hodinu, to znamená, že utkání a on-line přenos na tomto klubovém webu začne v 19,15 hodin pojizerského času.

Fanshop banner