V Liberci se hraje o hodně
Klub

V Liberci se hraje o hodně

Redakce

Podzimní sezóna finišuje a ve hře je klidné přezimování na výhodné pozici ligové tabulky. To platí i o střetu Mladé Boleslavi s Libercem, dvou nejlepších týmů minulého ročníku a momentálně druhého a třetího nejlepšího mužstva ligy. Mladou Boleslav by případná výhra posunula na druhé místo s reálnou nadějí na první, ovšem jen v případě zaváhání vedoucí Sparty v Mostě. Remíza zaručí setrvání na současné třetí příčce. Prohra by znamenala pokles na čtvrté místo, pokud pražská Slavie v pondělní dohrávce přehraje České Budějovice.

Pro vzájemné prvoligové soupeření Mladé Boleslavi s Libercem je charakteristické, že se tato mužstva obírají o domácí body a gólovou bilanci z dosavadních čtyř utkání mají vzácně vyrovnanou 8:8. Utkání 15. kola Gambrinus ligy FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav se hraje v nedělním večeru 19. listopadu od 20,15 hodin. Na televizní obrazovky ho přímo přenáší kamery speciálního sportovního kanálu ČT4 a průběh můžete také sledovat v on-line reportáži na tomto klubovém webu. Nejlepším řešením však je výprava do Liberce k očitému sledování a hlasitému fandění. Vždyť je to opravdu jen kousek za mladoboleslavskými humny.
Mladoboleslavský trenér Dušan Uhrin nemá důvod zasahovat do sestavy, která před týdnem konečně přetrhla nešťastnou šňůru ligových proher. Pravděpodobné složení týmu FK Mladá Boleslav by tedy mělo vypadat takto: Miller - Palát, Rolko, Rajnoch, Nesvadba - Kysela, Matějovský, Abraham, Vaculík (Poláček) - Kulič, Pecka.
FC Slovan Liberec: Čech - Šinglár, Zápotočný, Košťál, Matula - Papoušek, Bílek, Hodúr, Pudil - Holenda (Blažek), Pospěch.

Fanshop banner