Výsledky mládežnických družstev – 11.11.-12.11.2006
Klub

Výsledky mládežnických družstev – 11.11.-12.11.2006

Redakce


Ve dnech 11.11. - 12.11.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK SIAD Most - FK Mladá Boleslav „A"dorost 0:4 (0:2)
„A" dorost zajížděl ke svému poslednímu podzimnímu utkání do Mostu a zaslouženě vyhrál po dobrém výkonu celého družstva. Hru jsme po celou dobu kontrolovali, hráli jsme s chutí a prosadili jsme se i střelecky. Domácí zahrozili pouze v úvodu střetnutí po nedorozumění našich obránců. Do přestávky jsme Fabiánem a Kučerou z pokutového kopu dvakrát skórovali, po změně stran jsme vedení ještě zvýšili, když se trefili Kvapil a Chramosta. Tímto vítězstvím si naši starší dorostenci udrželi dobré postavení v tabulce České ligy dorostu pro možný postup do dorostenecké extraligy.


FK Mladá Boleslav „B"dorost - FK Kolín 1:1 (1:1)
„B" dorost také zakončil podzimní sezónu a hostil na umělé trávě Městského stadionu vedoucí tým tabulky. Družstvo bylo posíleno několika hráči kádru „A" dorostu, přesto se nám v tomto utkání nepodařilo zvítězit, když hostující družstvo v průběhu zápasu prokázalo své kvality. Po trestném kopu ze strany se Kolín ujal vedení, za domácí vyrovnal dalekonosnou střelou Kučera. V závěru utkání měli hosté několik příležitostí strhnout vedení na svojí stranu. Střetnutí tak skončilo zaslouženou remízou.

FK SIAD Most - FK Mladá Boleslav „C"dorost 0:2 (0:0)
Po vyrovnaném I.poločase, který se odehrál bez vážnějších brankových příležitostí na obou stranách, jsme svého soupeře po změně stran přehráli, získali jsme herní převahu, kterou jsme vyjádřili i brankově Bořilem a Rudzanem. Některé další šance zůstaly nevyužity, naše družstvo zaslouží pochvalu za přístup k utkání a zasloužené vítězství.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FK Kolín 4:1 (2:0)
I „D" dorost sehrál poslední podzimní mistrovské utkání a po vcelku jednoznačném průběhu dokázal svého soupeře výrazně porazit. Dařilo se nám vyhrávat osobní souboje a dobrá hra útočníků vedla i k vytváření šancí, které jsme proměnili. Branky dali Volf, Mlýnky, Zahustel a Tvaroha.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - FC Písek 6:1 (2:1)
„A" žáci si na své konto připsali ve svém podzimním závěrečném utkání o body vysoké vítězství, které se zrodilo po zlepšené hře ve II.poločase. Udrželi se tak v silné skupině týmů SSŽ ligy ve středu tabulky. Dvě branky dali Dragoun a Šťastný, jednu přidal Bulíř a jedna byla vlastní.

FK Mladá Boleslav „C"žáci - FC Písek 6:1 (4:1)
Naše družstvo ve svém posledním podzimním mistrovském utkání také nad svým soupeřem vysoko zvítězilo, především díky dobré hře v I.poločase. Třikrát se trefil Hodač, dvakrát Koštíř a jednu branku vstřelil O.Vacek.

SK Karbo Benátky nad Jizerou - FK Mladá Boleslav „E"žáci 0:3 (0:1)
Také „E" zakončili své podzimní boje. Na benátecké škváře jsme po dobrém výkonu dokázali svého soupeře zaslouženě porazit, i přes to, že jsme několik slibných šancí neproměnili. O branky se podělili Pulo, Špringl a Lánský.

Výsledky družstev minikopané :

Družstvo FK Mladá Boleslav roč.98 sehrálo v minulém týdnu přípravné utkání v Praze s celkem AC Sparta Praha a utkání hrané 3x20 minut skončilo 5:5, když za naše družstvo se 4x trefil Novák a jednou Jeníček.



Fanshop banner