Tomáš Brezinský nedal penaltu a béčko prohrálo
Klub

Tomáš Brezinský nedal penaltu a béčko prohrálo

Redakce

Boleslavská juniorka po třech neprohraných utkáních odehrála velmi nepovedený zápas v Plzni, neboť po většinu času měla herní převahu, ale body přenechala soupeři, který využil jediné své gólové šance. Boleslavští tak zůstávají na předposlední příčce třetiligové tabulky a přestože za týden hrají ještě jeden mistrák, bezesporu je čeká hodně náročné a nervózní jaro se záchranářskými starostmi.

Po hloupé nedůslednosti na polovině hřiště ztratili v 7. minutě boleslavští fotbalisté míč a plzeňští hráči protiakci dotáhli do gólového finále. Přestože Kokoškovým svěřencům zbývalo na zvrácení skóre více než osmdesát minut, nedokázali se ani jednou prosadit. Největší šance ze hry zmařili útočníci Voborník a T. Sedláček. Vyvrcholením střelecké impotence předvedl v 57. minutě neproměněním penalty za plzeňské hraní rukou T. Brezinský, jehož střelu plzeňský brankář vyrazil. V závěrečné desetiminutovce snahu o vyrovnání otupila vyloučení dvou boleslavských hráčů. Nejprve sudí v 81. minutě vykázal ze hřiště Tumu za kopnutí protihráče a v 87. jej následoval T. Brezinský, jenž za druhý poločas stihnul kromě zahození pokutového kopu i opakované napomínání žlutou kartou a po druhé musel zákonitě ze hry ven.

Sestava FK Mladá Boleslav „B": Šeda - Kalíšek (46. T. Brezinský), Vít, Ilongo, Mrvík - Krátký, Murárik, Ordoš (57. Tuma), Vajgl - T. Sedláček, Voborník.

Rozhodčí: Koval

Diváků:150

Poslední mistrovské utkání podzimní sezóny České fotbalové ligy FK Mladá Boleslav"B" - Sparta Praha „B" se hraje v sobotu 18. listopadu od 10,15 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu městského stadionu v Mladé Boleslavi.

Fanshop banner