Výsledky mládežnických družstev – 4.11.-5.11.2006
Klub

Výsledky mládežnických družstev – 4.11.-5.11.2006

Redakce


Ve dnech 4.11. - 5.11.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :


FK Mladá Boleslav „A"dorost - FK Jablonec 97 4:2 (2:1)
„A" dorost v dalším utkání vyhrál zaslouženě, i když se vítězství nerodilo lehce. Sedláčkem jsme se ujali vedení, když si hostující brankář jeho centr srazil do vlastní branky. Několik dalších příležitostí na zvýšení náskoku jsme nevyužili a přišel trest v podobě vyrovnávací branky. Do přestávky se ujala další střela Sedláčka. Ten po změně stran přidal po hezké kombinační akci svůj třetí gól v utkání, Fabián po samostatné akci zvýšil naše vedení na 4:1. Hosté v průběhu celého utkání byli směrem dopředu nebezpeční, o lepší výsledek je připravily chyby v obranné činnosti. Na konečných 4:2 Jablonec snížil po rohovém kopu.

AFK Chrudim - FK Mladá Boleslav „B"dorost 0:4 (0:2)
Náš „B" dorost získal cenné vítězství v Chrudimi. V utkání jsme se prosadili dobrým kolektivním výkonem, který byl okořeněn i brankami v síti domácího týmu. Dvakrát se trefili Kubát a Rozumný.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - FK Jablonec 97 4:1 (3:0)
O výsledku se rozhodlo již v I.poločase, kdy jsme hostující družstvo k ničemu nepustili a prosadili jsme se i střelecky. Za stavu 4:0 přišlo ze strany našich hráčů ke zbytečnému uspokojení a hostujícímu družstvu se podařilo vstřelit alespoň jednu branku. O branky se postarali Synek a Bořil, oba skórovali dvakrát.

AFK Chrudim - FK Mladá Boleslav „D"dorost 3:1 (2:0)
„D" dorost sehrál své utkání také na velmi špatném terénu, do přestávky si vytvořil dobré příležitosti ke skórování, které díky malému důrazu v pokutovém území neskončily v síti domácích. Inkasovali jsme po chybách brankáře. Po přestávce pokračovalo naše družstvo v nátlakové hře, domácí hrozili pouze z ojedinělých protiútoků a z jednoho z nich skórovali i potřetí. Z našeho velkého tlaku přišlo vlastním gólem pouze snížení na konečných 3:1 ve prospěch domácích.

FK SIAD Most - FK Mladá Boleslav „A"žáci 2:1 (2:1)
„A" žáci si utkání na hřišti průměrného soupeře prohráli sami díky nejméně čtyřem neproměněným vyloženým šancím a naopak svými hrubými chybami nabídli žákům Mostu dvakrát skórovat. Naši branku dal Dragoun.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - FK Jablonec 97 0:4 (0:1)
Naše družstvo ve svém posledním podzimním mistrovském utkání podlehlo celku z čela tabulky, i když průběh I.poločasu tomu nenapovídal. Hosté se však přeci jenom dostali do přestávky do vedení, které po změně stran ještě zvýšili.

FK SIAD Most - FK Mladá Boleslav „C"žáci 3:1 (2:1)
Naši mladší „C" žáci v Mostu na body nedosáhli, a to díky špatnému výkonu. A když se k tomu přidali chyby v naší obraně, byla z toho zasloužená prohra našeho týmu. Brankou Koštíře na 2:1 jsme se ještě dostali do zápasu, ale vzápětí jsme po další hrubé chybě inkasovali třetí gól.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - FK Jablonec 97 1:4 (0:2)
V tomto utkání rozhodly o výsledku chyby, které byly na straně našeho družstva. Herně jsme se svému soupeři vyrovnali, chyběl větší důraz při zakončení našich šancí, které jsme si v průběhu utkání vypracovali. Jedinou naší branku dal Nedošetko.

Výsledky družstev minikopané :

FK Mladá Boleslav roč.98 - SK Slavia Praha roč.98 3:5 (0:4, 1:0, 2:1)
FK Mladá Boleslav „roč.98" si o víkendu pozval k přípravnému utkání družstvo SK Slavie Praha. Utkání, hrané na tři dvacetiminutovky, skončilo vítězstvím hostujícího týmu v poměru 3:5 díky špatnému vstupu do utkání. Naše branky vstřelili Charvát, Hlaváč a Pazderník.




Fanshop banner