Výsledky mládežnických družstev – 28.10.-29.10.2006
Klub

Výsledky mládežnických družstev – 28.10.-29.10.2006

Redakce

Ve dnech 28.10. - 29.10.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :


FK Meteor Praha VIII. - FK Mladá Boleslav „A"dorost 2:0 (1:0)
„A" dorost si mohl na půdě posledního týmu tabulky upevnit vedoucí příčku, bohužel v tomto utkání herně zklamal a přenechal domácím tři body. Ti podali obětavý výkon s důrazem v osobních soubojích na hranici pravidel, které rozhodčí připouštěl, a to naše družstvo platilo. Domácí se ujali vedení po standartní situaci, naši hráči v závěru I.poločasu vstřelili branku, která však nebyla pro údajné hraní rukou uznána. Po přestávce jsme zvýšili aktivitu, ale k šancím to nevedlo. Schubertova hlavička po rohovém kopu nebyla opět z nepochopitelných důvodů uznána. K závěrečnému tlaku jsme se nedostali díky vstřelené druhé brance domácích.

FC Slavia Hradec Králové - FK Mladá Boleslav „B"dorost 0:3 (0:1)
Utkání se hrálo na velice špatném terénu, od začátku jsme byli aktivnějším a bojovnějším týmem, z herní převahu vyústili i brankové příležitosti. Do přestávky se nám podařilo po pěkné kombinaci Müllerem poprvé v zápase skórovat. Po změně stran jsme pokračovali v tlaku na soupeřovu branku a vsítili Sabolem a Kovačem ještě dvě branky.

FK Meteor Praha VIII. - FK Mladá Boleslav „C"dorost 3:1 (1:1)
O výsledku se rozhodlo již v I.poločase, kdy jsme nejprve inkasovali po nedorozumění našeho obránce s brankářem, poté sice Synkem vyrovnali, ale řadu gólových šancí jsme nedali. Po přestávce se hned v úvodu zranil náš brankář, vzápětí jsme inkasovali druhou branku a domácí si již vítězství v tomto utkání nenechali vzít.

FC Slavia Hradec Králové - FK Mladá Boleslav „D"dorost 0:1 (0:0)
„D" dorost sehrál své utkání také na velmi nerovném terénu, ale do přestávky si vytvořil dobré příležitosti ke skórování, které díky malému důrazu v pokutovém území neskončily v síti domácích. I po přestávce pokračovalo naše družstvo v nátlakové hře, domácí hrozili pouze z ojedinělých protiútoků. O naší výhře rozhodl dvě minuty před koncem Janda hlavou.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - FC Viktoria Plzeň 2:3 (1:1)
„A" žáci tentokrát v domácím prostředí ztratili všechny tři body, když o vítězství Plzně rozhodly jejich kvalitně zahrávané standartní situace, se kterými si naši obránci po celou dobu utkání nevěděli rady. V utkání jsme vedli Dragounovým gólem, hosté do přestávky vyrovnali. Poté se ujali vedení, našim žákům se ještě Sedláčkem z pok.kopu podařilo vyrovnat, ale soupeř se znovu dostal do vedení, které již do konce zápasu udržel.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - FK Pěnčín-Turnov 5:0 (3:0)
Naše družstvo nastoupilo v tomto utkání posíleno o některé hráče „A" žáků a to se projevilo jak na hře týmu, tak i výsledkově. Po celé utkání jsme byli lepším týmem, do přestávky se nám podařilo vstřelit dvakrát Dragounem a jednou Šťastným tři branky. Po změně stran si hosté dali jednu vlastní a na konečných 5:0 upravil po pěkné kombinaci Láncz.

FK Mladá Boleslav „C"žáci - FC Viktoria Plzeň 2:0 (1:0)
Naši mladší „C" žáci zaslouženě ve svém dalším mistrovském utkání vyhráli, i když především do přestávky bylo utkání díky dobré hře soupeře vyrovnané, šance se střídaly na obou stranách. Lakatošem se dostalo do vedení naše družstvo. Ve II.poločase se hra odehrávala v naší režii, gólové šance jsme zahazovali jak na běžícím pásu. Druhou branku vstřelil Vraštil.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - FK Pěnčín-Turnov 3:0 (2:0)
V tomto utkání jsme svého soupeře po dobu celého utkání prakticky k ničemu nepustili, byli jsme lepším týmem a i přes velké množství neproměněných šancí jsme dokázali vstřelit tři branky, které rozhodly o našem zaslouženém vítězství.
O góly se podělili Nedočetlo, Kubelka a Jonáš.

Slovan Velvary - FK Mladá Boleslav „E"žáci 1:3 (1:2)
Do přestávky to bylo vyrovnané utkání, v průběhu II.poločasu jsme převzali iniciativu do svých rukou a soupeř byl stálým tlakem. Dobrá hra celého družstva vedla ke třem bodům. Naše branky dali Heřmanský, Vodháněl a Scheufler.

Výsledky družstev minikopané FK Mladá Boleslav :

krajský přebor starších přípravek

FK MB „A" - FK Jablonec 97 „A" 3:2
FK MB „A" - FK Jablonec 97 „B" 6:0
FK MB „B" - FK Jablonec 97 „A" 0:4
FK MB „B" - FK Jablonec 97 „B" 3:2

Fanshop banner