Vizingr třemi góly skolil hradecké béčko
Klub

Vizingr třemi góly skolil hradecké béčko

Redakce

Před dvěma týdny se Adrian Vizingr vrátil do Mladé Boleslavi, aby mladoboleslavskému béčku pomohl především svými zkušenostmi. Ve dvou utkáních přispěl už k zisku čtyř bodů. Nejprve k domácí remíze s Prachaticemi. A proti hradeckému béčku se předvedl střelecky, když třemi góly přispěl k nejvýraznějšímu vítězství mladoboleslavského týmu v podzimní sezóně.

Po většinu utkání, které se hrálo na venkovském hřišti ve Lhotě pod Libčany, mělo mladoboleslavské béčko více ze hry a tuto skutečnost zvýraznilo i gólově. Už v 9. minutě nastřelil Vizingr břevno hradecké branky. V dalším průběhu prvního poločasu na Krátkého centr nedosáhl Kysela, který další povedenou akci završil tvrdou střelou, ale hradecký gólman ji vyrazil. Ve 42. minutě boleslavský brankář Šeda zlikvidoval hradeckou příležitost a bez dlouhého otálení založil protiútok přes Brunclíka, z jehož přihrávky skóroval poprvé Vizingr - 0:1. Před přestávkou soupeřovu branku ohrozil Brezinský střelou z trestného kopu, ale brankář ji chytil.
Podobně jako skončil první poločas, začal druhý. Ve 49. minutě si hradecký gólman poradil s Brezinského trestným kopem. V 56. minutě po dlouhém odkopu mladoboleslavské obrany se nedohodli hradečtí stopeři se svým brankářem, čehož využil Vizingr ke zvýšení vedení - 0:2. V 60. minutě odtáhl po pravém křídle akci M.Sedláček a gólově ji zakončil Murárik, kterému se podařilo podle vybíhajícího brankáře trefit hradeckou síť - 0:3. V 74. minutě prošel Voborník po levé straně až k brankové lajně a jeho centr na malém vápně doklepnul Vizingr - 0:4. Ani čtyřgólový náskok neubral na intenzitě mladoboleslavské ofenzívy. Deset minut před koncem po Sedláčkově centru hlavičkoval Voborník jenom do tyče.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Šeda - Krátký, Doležal, T. Brezinský, Mrvík - Brunclík, Murárik, Vajgl (78. Skramužský), M. Sedláček - Vizingr (75. Herman), Kysela (63. Voborník).

Góly: Vizingr 3, Murárik

Rozhodčí: Jiří Blaschke

Diváků: 105

Fanshop banner