Poleťte fandit do Rumunska a Izraele
Klub

Poleťte fandit do Rumunska a Izraele

Redakce


Mladoboleslavský fotbalový klub připravil pro věrné fanoušky dvě podzimní výpravy na utkání Poháru UEFA do Rumunska a Izraele, kde Mladá Boleslav hraje o body do G skupiny ve čtvrtek 23. listopadu a ve středu 13. prosince. Podmínky a organizace jsou obdobné jako u předchozích zahraničních zájezdů do Oslo, Istanbulu či Marseille. Mimořádným bonusem je tentokrát sleva při zakoupení obou zájezdů do Bucuresti a Tel Avivu.

Letecký zájezd na utkání třetího kola G skupiny Poháru UEFA Rapid Bucuresti - FK Mladá Boleslav, které se hraje ve čtvrtek 23. listopadu od 20,15 hodin, začíná odletem z letiště Praha-Ruzyně ve středu 22. listopadu v 10 hodin. Cena zájezdu je 9.800,-Kč a zahrnuje letenku do Bucuresti a zpět, ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu se snídaní, autobusové transfery mezi letištěm a hotelem, vstupenku na utkání. Zpáteční odlet z Bucuresti je plánován v noci bezprostředně po skončení utkání s přistáním v Praze-Ruzyni časně ráno v pátek 24. listopadu.
Letecký zájezd na utkání pátého kola G skupiny poháru UEFA Hapoel Tel Aviv - FK Mladá Boleslav, které se hraje ve středu 13. prosince od 20,45 hodin, začíná odletem z letiště Praha-Ruzyně v úterý 12. prosince v 10 hodin. Cena zájezdu je 10.500,-Kč a zahrnuje letenku do Tel Avivu a zpět, ubytování v hotelu, autobusové transfery mezi letištěm a hotelem, vstupenku na utkání. Zpáteční odlet z Tel Avivu je plánován v noci bezprostředně po skončení utkání s přistáním v Praze-Ruzyni časně ráno ve čtvrtek 14. prosince.

Pro zájemce o oba zájezdy je připravená zvýhodněná cena 19.000,-Kč .

Podrobnější informace podá a přihlášky k zájezdu eviduje na sekretariátu FK Mladá Boleslav Petra Kučerová na telefonních číslech 326719041 nebo 737270803.

Fanshop banner