Uhrin přijal druhou prohru chlapsky
Klub

Uhrin přijal druhou prohru chlapsky

Redakce

Mladá Boleslav prohrála v Brně po velmi nepovedeném výkonu všech aktérů, kteří se v modrobílých dresech objevili na trávníku a trenér Dušan Uhrin to po zápase chlapsky uznal před novináři. I když se přiznání slabého výkonu neříkalo snadno, nehledal žádná alibistická slůvka. Na dotaz, zda nejsou mladoboleslavští hráči unavení z podzimního programu, reagoval zamítavě. „Unavení nejsou, jenom nepředvedli to, co jsme si řekli," vytknul svým svěřencům.

„Vstoupili jsme špatně do utkání, nedali šance a po první vyrovnané půli jsme ve druhé uvolnili střed hřiště. Záložní řada nehrála kompaktně a obrana dostala branky, když chybovala při standardních situacích," rozebral Uhrin druhé prohrané ligové utkání a dodal, že Brno vyhrálo zcela zaslouženě. V brněnském tiskovém středisku se mladoboleslavský kouč tentokrát vyjádřil i k výkonům konkrétních ofenzivních hráčů, kteří v dosavadním průběhu sezóny patřili ke strůjcům vítězného tažení proti tuzemským i evropským soupeřům. „Kulič neproměnil dvě šance a protože jsme v útoku nebyli vůbec nebezpeční, zkusil jsem tam dát Sedláčka, ale ani ten se neprosadil. Pecka toho hodně naběhal, ovšem ve druhém poločase nedostával potřebné míče," dodal Uhrin.
Brněnský trenér Mazura byl z výhry nad ligovým lídrem nadšený a výkon svého komanda označil za jeden z nejlepších po dobu jeho působení na brněnské lavičce. „První poločas byl vyrovnaný, ale věřili jsme si a věděli, že musíme Mladou Boleslav porazit. Jsem rád, že jsme to zvládli," pravil Mazura

Fanshop banner