Výsledky mládežnických družstev – 14.10.-15.10.2006
Klub

Výsledky mládežnických družstev – 14.10.-15.10.2006

Redakce


Ve dnech 14.10. - 15.10.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

SK Slavia Praha B - FK Mladá Boleslav „A"dorost 0:2 (0:0)
„A" dorost zajížděl k utkání pravdy na hřiště vedoucího týmu České ligy dorostu.
V zápase dobré úrovně jsme dokázali navázat na předchozí výhry a po kvalitním výkonu jsme si po zásluze odvezli tři body. Do přestávky branka nepadla, blíže k její vstřelení měli naši dorostenci, nastřelili jsme však pouze tyč. Po změně stran se nám podařilo Sedláčkem vstřelit úvodní branku, naše vedení poté opět Sedláček z pokutového kopu zvýšil na konečných 0:2 v náš prospěch. Tímto vedením se „A" dorost dostal do vedení v dosavadní tabulce České ligy dorostu.

Sparta ČKD Kutná Hora - FK Mladá Boleslav „B"dorost 0:2 (0:0)
„B" dorost potvrdil v Kutné Hoře své postavení v popředí tabulky a zaslouženě zvítězil, když v průběhu celého utkání jsme si drželi herní převahu, kterou jsme zužitkovali až ve II.poločase brankami Chramosty a Kubáta.

SK Slavia Praha B - FK Mladá Boleslav „C"dorost 1:2 (1:1)
V Praze se hrálo velmi pěkné utkání, obě družstva předváděla kombinační fotbal a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Domácí se ujali vedení, na které jsme odpověděli vyrovnáním, když se z 20 m trefil Synek. Po přestávce si naši dorostenci vypracovali více možností ke vstřelení branky, vítězný gól dal Bořil v poslední minutě utkání.

Sparta ČKD Kutná Hora - FK Mladá Boleslav „D"dorost 1:4 (0:2)
„D" dorost dokázal v Kutné Hoře také zvítězit, když od začátku zápasu kontroloval hru a dokázal vstřelit i branky. Několik příležitostí ještě zůstalo nevyužito, domácí dali branku z vymyšlené penalty. O naše góly se podělili Tvaroha a Volf, oba se trefili dvakrát.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - FK Baník Sokolov 3:1 (2:0)
„A" žáci podali v tomto utkání nejlepší podzimní výkon a zcela zaslouženě zvítězili. Do vedení jsme se dostali již v průběhu I.poločasu Dragounem a Sedláčkem, hosté sice II.poločase dokázali snížit, naši žáci si však vítězství nenechali vzít a Dragounem zvýšili na konečných 3:1.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - FK Česká Třebová 0:3 (0:1)
„B" žáci bohužel opět nedosáhli na bodový zisk v utkání, ve kterém nebyli horším týmem, herně jsme hosty převyšovali, ale vstřelit branku je pro naše družstvo neřešitelný problém a naopak hostující družstvo po jednoduchých akcích dokázalo třikrát skórovat.

FK Mladá Boleslav „C"žáci - FK Baník Sokolov 2:3 (1:2)
Naši mladší „C" žáci podali špatný výkon, Vacek O. dal sice naši vedoucí branku, hosté do přestávky skóre otočili, v průběhu II. poločasu své vedení ještě zvýšili, na konečných 2:3 snížil Lakatoš.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - FK Česká Třebová 2:2 (0:1)
Naše družstvo „D" žáků získalo po bojovném výkonu alespoň bod, když v utkání dvakrát prohrávalo. Na vedení soupeře jsme vždy dokázali odpovědět vyrovnávacím gólem, když se trefili Pajer a Horváth.

TJ Kostelní Hlavno - FK Mladá Boleslav „E"žáci 2:1 „E" žáci ve svém dalším zápase prohráli. V utkání se projevila větší fyzická vyspělost domácího družstva. Fotbalově byl trenér s výkonem svých svěřenců v tomto utkání spokojen.

Výsledky družstev minikopané FK Mladá Boleslav :

krajský přebor starších přípravek

FK MB „A" - Lokomotiva Česká Lípa 11:1
FK MB „B" - Lokomotiva Česká Lípa 1:0

krajský přebor mladších přípravek

FK MB I. „A" - FK Jablonec 97 „A" 3:1
FK MB I. „A" - FK Jablonec 97 „B" 5:0
FK MB I. „B" - FK Jablonec 97 „A" 1:4
FK MB I. „B" - FK Jablonec 97 „B" 3:0

Fanshop banner