Béčko jede na Spartu Krč
Klub

Béčko jede na Spartu Krč

Redakce

ČFL pokračuje 11. kolem, ve kterém se hraje utkání SK Sparta Krč - FK Mladá Boleslav v sobotu 14. října od 10,15 hodin. Juniorský tým Mladé Boleslavi drží nedůstojné předposlední místo v osmnáctičlenné tabulce České fotbalové ligy. Hůře je na tom jenom béčko Hradce Králové. V sobotním dopoledni čeká mladoboleslavské hráče velmi těžký soupeř Sparta Krč, která je třetí se stejným jedenadvacetibodovým ziskem jako druhý Kolín. Vedoucí Varnsdorf má před touto dvojicí pouze jeden bod náskoku.

Sparta Krč je v bilanci domácích utkání pouze o jeden bod horší než v tomto hodnocení nejlepší tým Kolína. Ze šesti utkání na vlastním hřišti čtyřikrát vyhrála, a to nad mužstvy Jablonec"B" 2:1, Prachatice 1:0, Náchod 2:1 a Varnsdorf 2:0, jednou remizovala se Spartou Praha"B" 0:0 a jednou prohrála s béčkem Teplic 2:4.
Mladá Boleslav"B" si na soupeřových hřištích vede podstatně lépe než doma, kde získala jediný bod za bezbrankovou remízu s Varnsdorfem. To je bezkonkurenčně neslabší domácí zisk ze všech osmnácti týmů v soutěži. Naopak sedm bodů z cizích hřišť je bilance lepší, než má osm horších účastníků ČFL z venkovních hřišť. Po výhrách v Budějovicích na tamním béčkem 1:0, v Chebu 2:1 a remíze v Kolíně 2:2 je nejvyšší čas, aby boleslavští junioři zase někde zabodovali a to třeba právě na hřišti v Krči.

Fanshop banner